Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhagynád a barátodat hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a barátodat hogy ha nem állna fel neki a dorong?

Figyelt kérdés

Vagy meddig várnál, meddig próbálkoznátok?

Nem tudjátok az okát, szervi baja igazoltan nincs.

2018. okt. 10. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha együtt tudunk probálkozni, hogy sikerüljön. Beszélni, rájönni az okára meg ilyesmi. Mellette rendszeresen csókolóznánk, simogatnánk egymást. Csak maga az aktus része maradna ki. Akkor több mint fél év is. Mondjuk egy éven belül történik vmi változás.

Tehát 6-12 hónap!

2018. okt. 10. 14:33
 12/15 Boszorkány_ ***** válasza:
Rögtön nem, de egy idő után saját önbizalmam érdekében igen, elhagynám. Mondjuk egy fél év után. De ha azt látnám rajta hogy nem is igyekszik ez ellen tenni akkor még előbb.
2018. okt. 10. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:

7 es nem hagyott el

Én raktam ki

2018. okt. 10. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Én vártam néhány hónapot. Orálnál felállt neki, de mikor jött maga az aktus a gumihúzás után lekonyult. Türelemmel és gyakorlással sikerült.
2018. okt. 10. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Kaptam egy privat uzit de veletlen toroltem.

"Naiv"

2018. okt. 11. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!