Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
19 éves lány vagyok
Másfél éve vagyok tökéletes kapcsolatban.( tudom hogy nem létezik tökéletes, nem kell beszólni.)
Az a problémám hogy egyszerüen nem tudtam soha elmenni.
A párom mindent kiprpóbált rajtam.
Előjáték is szokott lenni. Mégsem sikerül.
Fogamzásgátlót szedek 2 éve. A doki azt mondta annak lehet köze hozzá. Meg hogy szedjek “E” vitamint. Ezt még nem kezdtem el szedni.
Frigid lennék?
Ha magadnak sikerül, már az is jó. Akkor lehet, hogy a barátod technikájával van a gond. Segíts neki, mutasd meg, te hogy szoktad csinálni.
A nők döntő többsége egyáltalán nem képes a hüvelyi orgazmusra, szóval ne ijedj meg, ha csak a csiklói sikerül.
Ha saját magadnak sikerül,akkor nincs bajod!!
Az én párom sem élvez el hüvelybe,csak csiklón!!
Mikor sexelünk,akkor csinálom neki,vagy ő magának!!
31/F
Nyalas kozben sem megyek el.
Es nem o a bena es pont jo a merete is.
Es az nekem nem eleg hogy magamnak csinalva megyek el hanem szex kozbe is akarok mert a paromat zavarja
Ha úgy sem megy, hogy magadat izgatod szex közben, akkor valami lelki dolog lehet, hogy nem tudod elengedni magad.
Sötét szoba + némi alkohol esetleg? Hogy lelazulj... Esetleg erre szakosodott pszichológust is felkereshetsz. Ne add fel, mert a legtöbb férfit zavarna egy ilyen helyzet, ha nem csak alkalmi szexről van szó. Valahol az ő "teljesítményét" is minősíti, ha nem tudja kielégíteni a partnerét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!