Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányokkal miért szakít a barátjuk, miután tudomást szereznek a szüzességről?
Én nem azért szakítottam a szűz exemmel anno, mert megtudtam, hogy szűz, hanem mert úgy vettem észre, neki még túl korai ez az egész kapcsolatosdi.
Mondjuk ez már egy évtizede volt...
33/F
Azért az esetek többségében az ember kötődik érzelmileg ahhoz, akivel először élt meg ilyet (normális esetben, párkapcsolaton belül).
Lehet, hogy ő nem akarta hogy kötődjön hozzá a csaj. Szerintem csak azért kellett neki, higy legyen valaki. Vannak ilyen emberek.
én 8 hónapot voltam szűz lánnyal, baromira nem érte meg, de nem a szüzessége miatt, hanem mert minden téren tapasztalatlan volt, inkább kislány volt 20 éves létére, végül szakítottunk is, nem bírtam egy ilyen felfogású lánnyal komoly kapcsolatot építeni (szűz is maradt)
a szüzesség nem azt jelenti, hogy a lány rendes, vagy épp élete végéig meg akarja tartani, annyit jelent nem szexelt még
az, hogy működik e egy kapcsolat egy szűz lánnyal az a feleken múlik, ott valszeg nem a szüzesség számított hanem mind1 kivel lett volna a srác, az exet akarta
Olvasd el a szűz lányok lelki problémáit itt a gyk-n.
Odaadjam, ne adjam, túl korai, nem vagyok felkészülve, már fél éve vár de mi lesz ha elhagy és csak arra kellettem neki stb.
Kevés párkapcsolat működik szex nélkül. De ki hajlandó ezt a lelkizést tolerálni.
Szerintem, ha csak azért elhagyja, mert szűz, akkor nem igazán szerelmes.
Attól még, hogy szűz, nem jelenti, hogy nem fog vele szexelni.
Lehet nem csak a szüzességgel volt a probléma. Vagy jobban érdekelte a szex, mint a párkapcsolat többi része.
Nem tudom a barátnőd, hogy áll a szüzességéhez, s mennyi idő után menne bele a szexbe egy sráccal. De ha ennyire "szerette", jobb is ha dobták. Így megtalálhatja a megfelelő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!