Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a félcigány lányokkal kapcsolatban?
Milyenek az ágyban?
Bevállalósabbak?
(Persze a kérdés azokhoz szól, akik már voltak ilyen csajokkal :) )
Az hogy v ki mit valal be az ágyban az teljesen független a bőrszínétől. :) fehér és barna is kitudja úgy csavarni a farkadat hogy elégedett légy :) a szex minden szintjén.
Forró heves vérüek az biztos...:)
Értelmetlen ilyen szempontból vizsgálni a dolgot, ugyanis minden ember más így nem tudsz általánosítani.
Például volt egy félcigány barátnőm, szerettem nagyon, de az ágyban olyan volt mint egy bot, lovagolni nem tudott, orált meg 2 évente egyszer vállalt akkor is ha ivott előtte. Viszont a húga állítólag fűvel-fával dugott, és elég jól.
Én csak smároltam egyel. De nagyon jó volt. Az egyik legjobb. De az ágyban konkrétan nem tudom milyen.
De szerintem se lehet általánosítani. Bár szerintem kicsit magukra is erőltetik a gátlások elhagyását, ami a végeredményt tekintve nem számít, hogy erőltetik. Szóval csak annyi, hogy átlagban talán kevésbé gátlásosak a felszínen. Így sokszor tűnhet elsőre szenvedélyesebbnek. De hosszabb távon egy nem cigány lány is olyanná válik a megfelelő ember mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!