Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem fura ez a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem fura ez a nő nyalja a pasi fenekét dolog?

Figyelt kérdés

Én nem igen találkoztam még ilyen beállítottságú férfival, de itt minden nap több tucat ilyen kérdés merül fel.

Tényleg ennyire normális ez?

2018. okt. 7. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A szexben minden elfogadható ha egyiknek örömöt okoz a másiknak meg nem kényszer.
2018. okt. 7. 22:43
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem minden felállásban undorító az ánusz körül matatni.
2018. okt. 7. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Igen csak szerinted
2018. okt. 7. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyalták már nekem is a fenekem és én is nyaltam. Azóta csak így tudom elképzelni a szexet. 38N
2018. okt. 8. 06:31
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
#11-nèl a pont!!! Többet nem is kell erről írni.
2018. okt. 8. 06:59
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
De kell! Nekem meg az fura, hogy ezt a kérdést felteszed!!! Nem is értem,sokan itt ítélkeznek mások felett, hogy mi a "beteges", aberált, stb. Tényleg, akkor kérdezek én is; Csak nekem fura,hogy sokan megszokásból sexelnek. Nulla nyitottság, nulla újítás, nulla bevállalás, nulla fantázia?! Hogy azt gondolják, a partnerüknek az elég és teljes, hogy évek óta ugyan úgy, ugyan azt. Mikor már tudod, hogy mi után mi következik?! Onnantól ez már csak megszokás, kőtelesség tudat, semmi több. De a sexnek nem erről kell szólnia. Én titeket sajnállak igazán,mert azt sem tudodjátok mit hagytok ki 😉🤫
2018. okt. 8. 07:23
 17/17 anonim ***** válasza:
9. Te a búzavetők szószólója vagy.
2018. okt. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!