Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a leg extrémebb dolog amit egy pasitól kértetek camsex közben?
Soha nem csináltam szerintem hülyesék egy kb f asz nélkül baszni dolog
19/l
Azt hogy inkább rakja vissza a gatyájába
Mert nálam a camozás nem azt jelentette hogy vegye elő a pélót és pörgettyűzzön meg matyikázzon vele. Rohadtul szánalmas és nevetséges látvány volt.
Ez a pasiknak izgató inkább. Vagy olyan válaszokat fogsz kapni mint a fentiek vagy trollok fognak kamuzni.
Egyébként pasiként is úgy vagyok vele, hogy minek kamerázzunk? Találkozás és élő szex jobb. Ez legfeljebb 10-15 éves kor között lehet ma izgató, afölött már gyakran megy a szex.
Akik úgy gondolják, hogy szánalmas a camsex, azok próbálják elképzelni a következő szitut:
Összejössz valamikor a pároddal, majd 4 év együttélés után aktív szexuális élettel a hátatok mögött az egyikőtök kap egy 6 hetes munkát külföldön. Garantálom, hogy legkésőbb a második héten a párotokkal előkerülne a camsex gondolata. Hogy ez 10-15 éves tinik idétlenkedése lenne? Próbáljátok ki a szitut és utána nyilatkozzatok!
A kérdezőnek viszont nem tudok semmi extrémről beszámolni, nem tettünk semmi extrát a kamerába, csak normál maszti volt, de jó volt látni közben egymást. :) A semminél ez is több...
Na persze miután hazaértem 6 hét után, egy napot a pótlással töltöttünk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!