Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi volt a leg extrémeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt a leg extrémebb dolog amit egy pasitól kértetek camsex közben?

Figyelt kérdés

2017. szept. 19. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Soha nem csináltam szerintem hülyesék egy kb f asz nélkül baszni dolog

19/l

2017. szept. 19. 13:59
 2/9 A kérdező kommentje:
A kérdésem az, hogy mi volt a leg extrémebb dolog amit egy pasitól kértetek camsex közben...?
2017. szept. 19. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Azt hogy inkább rakja vissza a gatyájába

Mert nálam a camozás nem azt jelentette hogy vegye elő a pélót és pörgettyűzzön meg matyikázzon vele. Rohadtul szánalmas és nevetséges látvány volt.

2017. szept. 19. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Kérdésem továbbra is a következő, mi volt a leg extrémebb dolog amit egy pasitól kértetek camsex közben?
2017. szept. 19. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez a pasiknak izgató inkább. Vagy olyan válaszokat fogsz kapni mint a fentiek vagy trollok fognak kamuzni.

Egyébként pasiként is úgy vagyok vele, hogy minek kamerázzunk? Találkozás és élő szex jobb. Ez legfeljebb 10-15 éves kor között lehet ma izgató, afölött már gyakran megy a szex.

2017. szept. 19. 15:35
 6/9 János Gilján ***** válasza:
61%

Akik úgy gondolják, hogy szánalmas a camsex, azok próbálják elképzelni a következő szitut:

Összejössz valamikor a pároddal, majd 4 év együttélés után aktív szexuális élettel a hátatok mögött az egyikőtök kap egy 6 hetes munkát külföldön. Garantálom, hogy legkésőbb a második héten a párotokkal előkerülne a camsex gondolata. Hogy ez 10-15 éves tinik idétlenkedése lenne? Próbáljátok ki a szitut és utána nyilatkozzatok!

A kérdezőnek viszont nem tudok semmi extrémről beszámolni, nem tettünk semmi extrát a kamerába, csak normál maszti volt, de jó volt látni közben egymást. :) A semminél ez is több...

Na persze miután hazaértem 6 hét után, egy napot a pótlással töltöttünk! :D

2017. szept. 20. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Az teljesen rendben van, ha a párom külföldi munkán van hetekre ás úgy van camszex. Exemmel anno mi is csináltuk, mérnök volt, sokat utazott ki. Idegennel, nem komoly kapcsolatban soha nem csinálnék ilyet. Túl extrém dolgot nem kértem Kérdező, de kinek mi az extrém.
2017. szept. 20. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk szexkapcsolat során én voltam a dominánsabb és a férfi alárendelt. Amikor akartam be kellett kapcsolni a a kamerát és tennie amit mondok. Például ruhacsipeszeket kellett tenni a testére, viaszt csepegtetni a farka környékére stb...
2017. szept. 26. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy fossa le a webkameráját.
2017. okt. 26. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!