Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy fiatal anyukánál dolgoztam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiatal anyukánál dolgoztam minap, szerintetek belemenne? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Egy anyukánál dolgoztam a hétvégén és már nem először,van egy 10 éves forma gyereke és nincs férje néhány éve.

Elég csinos nő,gyönyörű alakja van,sportoló volt... és nagyon mosojog mikor megérkezem. Nem igazán merem megkérdezni hogy belemenne e egy szeretői kapcsolatba vagy hogy mondjam...szerelem is kialakulhatna...Lényegében annyi lenne hogy rendszeresen járnék hozzá de nem nyíltan bevállalva a család,és az ismerősök előtt mert igencsak nagy a korkülönbség mivel én csak 19 éves vagyok ő pedig 30 körül lehet.

Egyébként nagyon kedves és túl hosszan is néz a szemembe sejtelmes mosollyal az arcán mikor beszélek.

De ezt így nem mertem megkérdezni hogy mit szólna hozzá.

Nem is az hogy félek a választól mert ha elküld akkor se történik semmi. Túl nagy veszítenivalóm nincs igazábol,max annyi hogy nem hív ezután szerelni....

Szerintetek (és most főleg a nők véleményére lennék kíváncsi)egkérdezzem hogy belemenne e vagy hanyagoljam a dolgot mert esélytelen?

Igaz esély nyilván mindig van és személy szerint nem ismeritek őt így biztosan nem lehet a leírtakból megmondani megéri e ilyet kérdezni. De mégis,úgy általánosságban,bele menne szerintetek egy ilyen kapcsolatba?

2018. okt. 7. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha hozzám járna egy ilyen kölyök, és előhozakodna ilyen pofátlansággal, úgy rúgnám ki az otthonomból, hogy csak úgy nyekken
2018. okt. 7. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát így még véletlen se fogj hozzá, hogy csak úgy megkérdezed tőle.

Még meg is sértődhet.

Mi lenne ha csak beszêlgetnél vele, óvatosan udvarolnàl neki. Néha néha megdicsérnéd, hol ezt hol azt.

A helyzeted nem tudod , de az már adja magát hogy merre irányítsd a beszélgetést.

Majd csak figyeld és lehet hogy ő is benne lesz a beszélgetésben, viccelődésben.

Petsze ezt így nem lehet leírni, tanàcsot adni sem.

De próbàlj kommunikálni vele.

Ha jönni akar, jön az magától.

De ha ajtóstól rontassz be, többet ártassz mint nem.

2018. okt. 7. 20:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Erre gondtam én is lehet kidoban mint a macskát....:D
2018. okt. 7. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Na látod , azt írta az 1. is.

Mert ha ezt így felvetnéd neki , rosszabb mint ha egy q.vát leszólitod.

2018. okt. 7. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem konkret rakerdezes helyett flortolj vele. ha nem jossz be neki akkor nem reagal ha igen akkor belemegy a flortbe es talan tobbe is.
2018. okt. 7. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
5/5 tökéletesen igazad van.
2018. okt. 7. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Vigyél neki egy 2,5 ezres Ikeás orchideát, ez nem annyira direkt mint egy csokor vágott vörösrózsa, az ilyet imádja szinte minden nő. Ezzel nem pofátlanul, de egyértelműen jelzed, hogy valamit akarsz tőle. Aztán majd ő dönt...

[link]

2018. okt. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!