Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan pasi az életete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan pasi az életetekben, aki úgy igazából meg tudott döngetni titeket az ágyban?

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Hàl istennek volt..egy 20 éves srác, nagyon durván odapakolt. :D

Csak szex kapcsolat volt köztünk de isten a tanúm úgy még nem dugtak meg... :D

26N

2018. okt. 6. 23:04
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Irigykedve olvasom azoknak a válaszát, akiknek volt ilyenben részük...

Nekem nem volt. Mondanám, hogy majd lesz, de már nem bízom ebben :"D

2018. okt. 6. 23:13
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Hála az égnek azok a pasik, akikkel eddig voltam, tudták hogy kell kielégíteni egy nőt, és nem agyatlan, szűzfarkú kisfiúkat szedtem össze, akiknek a jó szex egyet jelent a “döngetéssel”.
2018. okt. 6. 23:18
 14/22 Gymnospermatophyta ***** válasza:
78%
Én pedig remélem, hogyha oda kerül a sor, hasonló örömöt tudok majd okozni a kiszemeltnek, mint amit az itt pozitívan nyilatkozó válaszolók átéltek. :)
2018. okt. 6. 23:23
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem szüzességtől függ ám, nyilván mindenkinek át kell mennie a bele tanuláson, de az amiről írtál, szimplán agyi fejlettségen múlik.

Első párom olyan hülye volt mint a segg a szex terén, hogy még csókolni se volt képes normálisan, pedig neki már nem én voltam az első. A későbbi páromnak meg én voltam az első, de nagyon profi volt kezdetektől.

2018. okt. 6. 23:58
 16/22 anonim ***** válasza:
40%
Most lehetne. De nős és gyerekei vannak. Azt mondtam neki, kizárt dolog, hogy levetkőzzek előtte világosban. Erre azt felelte, hogy nem lesz időm levetkőzni. És amikor elképzeltem amiről beszélt, úgy nagyjából elakadt a lélegzetem. És azóta erre vágyok, hogy felkenjen a falra és letépje a ruhámat. Ezt az őrületes szenvedélyt soha senki nem tudta kihozni belőlem és ha most kihagyom, nem is lesz már részem ilyenben az életben.
2018. okt. 7. 01:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Tegnap a férjem. Nagggyon kiraly volt!
2018. okt. 7. 08:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Volt
2018. okt. 7. 09:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Volt.

Több beigérte ,majd nem tudsz ülni járni szöveget !

Ő nem mondta :)

Nő 45 év

2018. okt. 7. 11:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem ütvefúró a becenevem 😉
2018. okt. 7. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!