Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, szexelnétek egy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, szexelnétek egy nagyon ronda lánnyal pénzért?

Figyelt kérdés
(A kérdés nem ajánlat. Nem fizetnék bárkinek, egy konkrét személy van, akire vágyom.)
2018. okt. 5. 17:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"A szépség illetve rondaság kultúr föggő"

Ez nem egészen igy van... Persze nyilván van akinek mindegy, meg ingyen is vállalnák, csak végre már puncit lássanak (élőben)

(16-os voltam)

2018. okt. 7. 01:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Kölcsönös szimpátia esetén nem kellene a pénze!
2018. okt. 11. 19:12
 23/26 anonim ***** válasza:

Így látatlanban nem tudom megmondani! Minimum egy fotó, de inkább egy személyes találkozás, beszélgetés után tudnám megmondani!

Pénzt semmi képpen nem fogadnék el! Nem keverem össze a szexet a pénzzel! Én nem vagyok kRv*a! F.

2018. okt. 13. 00:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Pénzért nem. De ha cserébe ő is teljesíti egy vágyamat, akkor igen.
2018. okt. 27. 23:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen! De ingyen is! Ennyit minden nő megérdemel!
2018. okt. 29. 15:48
 26/26 anonim ***** válasza:
En akar ingyen is, felizgatna az hogy ennyire tetszem neki es hogy kielegithetem.
2018. nov. 2. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!