Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok teljesen tisztában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok teljesen tisztában vannak a péniszméretekkel vagy csaj dobálóznak a számokkal?

Figyelt kérdés

Erről a kérdésről jutott eszembe: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ugyanis már nem először írnak olyan kommenteket, hogy a 13-15 tökéletes számukra, viszont valóban tisztában vannak, hogy mekkora egy ilyen pénisz? Nem lehet, hogy amit ők 13-nak gondolnak az a valóságban, inkább 16-17? Azért kérdezem, mert nekem kb. 15-16, de - annak ellenére, hogy feminin vékony lányos kezeim vannak - simán meg tudom markolni úgy, hogy alig látszódjon ki és szinte elvész a kezeim között. Érzésre is nagyon lehangoló, hát még ha markánsabb férfiasabb kezem lenne. Vagy ti csajok tényleg lemértétek a pasijaitok péniszét és teljesen tisztában vagytok mennyi a 13,15 ill 18? Ha lemértétek, akkor hogyan és mivel tettétek ezt? A klasszikus "szeméremcsonting nyomott vonalzó pénisz fölötti részén mérve" elv alapján? (A mérés is akkora baromság, mert nekem 2 különbözőképpen megmérve is vagy 15-öt vagy pedig 16,5-öt kapok)

2018. okt. 5. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

1. A válaszolók 90%-a férfi

2. A nőket nem érdekli a szám, így amennyit mondott nekik a pasijuk, ők annyit is vélnek

2018. okt. 5. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség én pasi vagyok, és nekem is lemérte a csajom.
2018. okt. 5. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező....

A csajok, attól, hogy nincs farkuk, nem idióták.

Sokunknak van vibrátorunk, dildónk.

Ámde 35 éves vagyok, sok pasim volt már, és ŐSZINTÉN LESZAROM, hogy kinek hány centi.

Röhejesnek tartom azt a jelenetet, hogy egy fickó áll a tükör előtt, kezében egy vonalzóval, vagy mérőszalaggal és méregeti, mekkora a pötse.

Senkijét nem fogom méregetni, és ismerkedéskor nem kérem le az adatait, mint valami elmeháborodott.

Akkora amekkora. Ezen változtatni nem lehetséges. Valaki vagy megtanul élni vele, akár kicsi, akár nagy, vagy nem.

Az első együttlét alkalmával úgyis kiderül, hogy összepasszol-e két ember, vagy sem. És nem csak méretileg értem.

Az én dildóm a tapadókoronggal együtt 17 centi, és a legvastagabb pontján 3,5 centi. Használat közben van 3-4 centi, ami nem kerül belém.

Tehát hidd el, ha azt mondom, hogy nekem tökéletesen elég az átlagos farokméret, mert nem a levegőbe beszélek. És nem vagyok agyatlan pitsa.

2018. okt. 5. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát nekem sose lenne pofám méregetni. Egy kisebb méretekkel rendelkező férfinél ez egyenesen tapintatlanság volna. Egy nagynál esetleg meg lehet kérdezni.

De soha az életemben nem érdekelt, hogy az illetőnek mekkora. Persze tapasztalatlan is voltam. Utólag tudom, hogy nekem a nagy az fájdalmas. De ha beleszeretek valakibe, abszolút nem érdekel a mérete.

2018. okt. 7. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!