Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki korkülönbséggel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki korkülönbséggel szexshopba menni?

Figyelt kérdés

Mennyire ciki ha egy 20 éves lány egy negyvenes férfivel megy szexshopba és vibrátort vesznek?

Mit szól az eladó?

2018. okt. 4. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

a 4es milyen jól tudja :):)

;)

2018. okt. 5. 08:46
 22/25 anonim ***** válasza:
59%

Semmit nem fog szólni. Menjél vele nyugodtan és te válaszd ki a vibrit mert gondolom beléd lesz dugva és nem mindegy az anyag, a méret, a vibrálás. Nyugodtam bámészkodhatsz. Én is a barátnőmmel szoktam menni ha veszünk valami kütyüt, ő 17 évvel fiatalabb. Nincs ebből semmi.

A sok frusztrált kiéhezett kanra, akiknek nem kapnak puncit ne hallgass, a frusztáció és az irigység beszél belülük.

2018. okt. 5. 09:40
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha azt akarja, hogy együtt menjetek, akkor büszkélkedni akar veled és hogy legyen kicsit kínos és "kinky" az egész.

Ha már ilyen idős pasid van, akkor merd felvállalni. Mert ha nem mered egy ilyen helyen felvállalni, akkor nem is veszed komolyan a kapcsolatot.

Ha pedig nagyon nagyon nem megy, akkor beszéld meg vele, hogy egyesével mentek be, mindegyikőtök kiválaszt egyet-egyet és utána valaki megveszi amit kívül megbeszéltek.

De a pasi VELED akar bemenni és úgy akarja érezni magát mint egy huszonéves megint

2018. okt. 5. 10:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogja érdekelni az eladót. 1:vadidegenek vagytok. 2:A pasinak nincs a hátára írva, hogy 40, neked pedig, hogy 20. 3:a szex nem tabu, felnőtt vagy, ha már veszel valami játékszert, ne pironkodj, mint egy fruska. Fel a fejjel, sneki nem fog furán nézni :)
2018. okt. 6. 23:19
 25/25 mikeXxX ***** válasza:

Az is lehet mást is vesz .

Egyébként meg semmi sincs ebben én sokkal extrémebb szituban voltam ott .39f

2018. okt. 8. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!