Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőn bisexet akar csinnálni belőlem?
Konzervatív vagy ha nem akarod. Jujj.
Jaoèanime mániás mi? Háhá. Kottony nélkül majd valami jöttment beveri kipufogóba, majd a ganajos lőcsöt még nyalogasd is. És szigorúan havonta. Nyilván normális is a csaj.
Nekem úgy néz ki hogy a szexuális érdeklődésetek nem egyezik...nekem speciel nem lenne gondom ilyesmikkel és szomorú vagyok hogy valahogy mindig kifogom a full straight idealista csajokat az általad ismertek helyett feltéve ha nem kamu a kérdés ugye.
Attól függ megtudtok e egyezni bár nekem az a tapasztalatom ebben hogy ha elnyomott vágyak vannak azok felfognak törni vagy így vagy úgy...szóval sok mindenben lehet egyezkedni egy kapcsolaton belül de szerintem a szexualitás megélése nem igazán kompromisszumképes.Lényegében valakinek engednie kell ez valakinek lemondással járhat.
Nem biszexet, hanem köcsögöt.
Nem tudom hányas lehetsz egy 10-es skálán, de szerintem csak egy idomítható pincsit lát benned, akit némi " jutalomfalatért " (szex), bármire rávehet, ahogy kedve tartja.
Kicsit amúgy ellentmondásos, hogy egyszer szeretné látni, aztán meg havi rendszerességgel...
Ha valaha még szeretnél férfiként tekinteni magadra, hajtsd el a búsba, és keress hozzád illőbb lányt!
Erre ált. egy hetero pasi azonnal nemet mondana,(még akk is ha nagyon szereti a barátnőjét) főleg h más pasit sz*opjon le havonta, ha te ezen már elgondolkodtál akk lehet van benned egy kis bisex hajlam.
Ha nem szeretnéd, akk mond a csajodnak h neked ez már sok lenne, és nem mész bele. Ennyi.
Hát, nem tudom. Biszex lányként csak szóbeszédeket hallottam a meleg szexről, de ahogy hallottam nem valami... biztonságos óvszer nélkül csinálni.
Barátnődnek túl kellene lépnie a meleg párkapcsolatok fetisizálásán és elfogadni, hogy, ami a yaoikban van az nem valós és nem egészséges.
Én is imádom a yaoi amimet és mégse kerek ilyet a barátomtól....
Ne menj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!