Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Kinek mi a kedvenc pozicioja az agyban? Korotokat is legyszives.
Figyelt kérdés
:)2018. okt. 3. 16:17
4/12 anonim válasza:
Én az oldalamon fekve szeretek aludni.
5/12 anonim válasza:
Fekszem és ő hátulról hatol belém:) Mert úgy nem tudok mozogni és kiszolgáltatott vagyok neki:)
21L
6/12 A kérdező kommentje:
normalisan ertelmezve a kerdest igazad van :D
2018. okt. 3. 16:30
8/12 anonim válasza:
Pasi fuggo
Van akivel hatulrol van akiven oldalrol volt jobb ...
9/12 anonim válasza:
Férfi misszionárius: a normál misszionáriussal ellentétben én vagyok felül és jobban rá vagyok borulva, mint a lovaglónál. Eddig ettől élvezett a párom a legnagyobbat.
Kutya: úgy nyomja ki belőlem a szuszt, ahogy csak tudja és közben nincs az a feszítő érzés vagy zsibbadás, mint sima misszionáriusnál. És közben markolhat hátulról vagy úgy szívhatja a nyakam, hogy nem látom az arcát, csak hallom a nyögéseit közben, ami nekem tökre izgató.
20L
10/12 anonim válasza:
Amikor közel vagyok a falhoz, hogy kényelmesen tudjam tölteni a telómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!