Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők melyik a kedvenc pózotok es inkabb gyengebb vagy az erőteljesebb sexet szeretitek? Kort irjatok légyszíves.
A két kedvenc a kutyapóz és egy másik, aminek nem tudom a nevét :/
De úgy néz ki, hogy én a hasamon fekszem összezárt lábakkal, kitolom a fenekem, a barátom pedig a combjaim felett térdel és úgy csinálja^^
Amúgy pedig változó, hogy mikor melyik a jobb...nagyon jó az ha gyengéd, de időnként igénylem azt, hogy megmutassa nekem, hogy igenis ő a férfi és tud kemény lenni, ha kell :)
Kutyapóz, lovagló, oldalról is szeretem.
Igazából mindenhogy szeretem :-))
23
Altalaban az eroteljeset szeretem. Minden poz jo ha a partner jol csinalja. Az ágyban a kedvencem az mikor a labam felemeli es ő elottem terdel es ugy csinalja. Illetve hatulrol a kutyapoz de az is akkor ha kozben huzza a hajam szoval vadabbul.
Ami nem ágyban van de még nagyon jo, ha egy asztalra feltesz ami kb olyan magassagban van mint a penisze és a fejemhez tolja a lábamat és ugy kezd el megrakni. Illetve ha simán a falnak tol ugy hogy háttal álljak neki és erőszakosan beteszi kozbe huzza a hajam.
Állva hátulról úgy hogy fogom a bokámat, szemből úgy hogy ülök valamin és a férfi áll vagy szemből amikor a férfi felemel és a fenekemet fogva "dobál". Csakis keményen, a gyengédből semmit nem érzek csak hogy van bennem valami.
24
Hason fekve, egyik lábamat derékszögben kitolja mellém - máshogy be sem megy -, kutya, oldalt, misszi, de a lábam a nyakában.
Imádom, amikor vadul - ő is -, de ha gyengéd, akkor pedig úgy "megtölt" (pedig max. 15 cm), hogy az máshol jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!