Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hetero ferfi, aki szőrteleníti a feneket?
Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 23:18
1/11 anonim válasza:
Szőrtelenítse az akinek 3 anyja van meg 2 leszbikus testvére. chö
2/11 anonim válasza:
Egy kínai mondás jut eszembe: Az aki kitakarítja a házát, az bizony vendéget vár oda!
3/11 anonim válasza:
Nem az egészet de a lyuk körül meg az oldalát igen, mert a barátnőm szokta ott nyalni miközben nyalja a zacsit meg alatta a gátat, oda szokott tévedni a nyelve, így ott is leszedem, nyilván ezért..
Más nem ezért?
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a logikus, de szerintem kevesen szedik le.
2018. okt. 2. 00:13
5/11 anonim válasza:
Én is leszedem mert nekem is nyalja ott a barátnőm.
6/11 anonim válasza:
Én szőrtelenítem, mivel brutál szőrös és zavar. Nem barátnő miatt, amúgy sem engedném ott nyalni.
7/11 anonim válasza:
A farpofáim között és a lyukam körül én is szőrtelenítek a páromra való tekintettel.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor megicsak van ilyen.:D
Szerintem én, ha a páromat kérném sajnos nem tenné, pedig biztos vonzóbb úgy.:D
2018. okt. 2. 08:33
9/11 anonim válasza:
Én soha nem nyalatom magam ott,nem vágyok rá,ha a partner kérné hagynám-ha ez neki jó. De ettől függetlenül időnként leszedem és sokkal jobb érzés,+tisztább,igényesebb így sztem,de persze én is megkaptam nem 1x h ez meleg szokás,haverokkal ha témába került,vagy nő is volt h rácsodálkozott ,de nem nagyon érdekel,nekem így jó és kész. És sztem nők esetében is gusztusosabb ha nincs ott szőr. (pedig én sem myalok ánuszt) És a punciszőr sem zavar.
10/11 Dávid86 válasza:
Én végleges szőrtelenítésre járok a fenekemmel mert így jobban tetszik. Ennyi az indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!