Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ki szőrteleníti a fenekét,...

A ki szőrteleníti a fenekét, az hogyan teszi?

Figyelt kérdés

Bevallom férfiasan, hogy rémesen szőrös s*ggem van. Máshol alig van rajtam szőr, de ott brutális. Az ánuszom környékén és a farpofáknál egyaránt. A gond ott kezdődök, hogy ez jelentősen megnehezíti a dolgomat higénia szempontjából, szerintem tudjátok mire gondolok, nem akarom kiírni.

Borotválni nem szeretném, megerősödik tőle.

Gyantacsíkkal próbáltam... szinte semmit nem szedett ki.

Kozmetikushoz elmennék, de szinte az egész családom ismeri mindkét kozmetikust a városban. Ráadásul mindkét kozmetikus pletykás öregasszony.

Az ilyen krémekkel esetleg lenne értelme próbálkozni? Ha igen, milyet vegyek? Vagy esetleg más ötlet?

17F

2013. márc. 11. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Epilátorral próbálkoztál már?
2013. márc. 11. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, de kb ott sírnám el magam :| Mennyibe kerül egyébként?
2013. márc. 11. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Epilátor, de mivel mocskosul érzékeny 1-2 napig könnyezve törlöd ki a hátsód... Hiába kened, nagyon érzékeny lesz. Szerintem inkább epilálás, mint szőrtelenítő, mert ha nyálkahártyát ér... Nekem pl kimarja a bőröm és olyan, mintha kirepedne, még a kimondottan intim területre való krém is, így hát gyorsan epilálásra váltottam, az kevésbé kellemetlen utána, de az igaz, hogy meglehetősen fájdalmas művelet.
2013. márc. 11. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csak pihés szőr lenne ott,akkor jogosan félnél attól,hogy megerősödik,bár akkor nem is zavarna.Mivel azonban így is erős,nem fog tovább erősödni ha borotválod.

Nekem is szőrös,én borotválom.Ha krémezed az ugyan az a hatás mint ha borotválnád.

2013. márc. 12. 06:52
 5/5 anonim válasza:
Ha a szüleid ismerik mindkettő kozmetikust akkor menj egy közelebb levő városba ahol nem ismerik a szakembert . Ahogy a nőknek is van intim szörtelenítés úgy férfiaknak is. Nem hiszem,hogy ezt szégyelni kellene. :)
2013. márc. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!