A ki szőrteleníti a fenekét, az hogyan teszi?
Bevallom férfiasan, hogy rémesen szőrös s*ggem van. Máshol alig van rajtam szőr, de ott brutális. Az ánuszom környékén és a farpofáknál egyaránt. A gond ott kezdődök, hogy ez jelentősen megnehezíti a dolgomat higénia szempontjából, szerintem tudjátok mire gondolok, nem akarom kiírni.
Borotválni nem szeretném, megerősödik tőle.
Gyantacsíkkal próbáltam... szinte semmit nem szedett ki.
Kozmetikushoz elmennék, de szinte az egész családom ismeri mindkét kozmetikust a városban. Ráadásul mindkét kozmetikus pletykás öregasszony.
Az ilyen krémekkel esetleg lenne értelme próbálkozni? Ha igen, milyet vegyek? Vagy esetleg más ötlet?
17F
Ha csak pihés szőr lenne ott,akkor jogosan félnél attól,hogy megerősödik,bár akkor nem is zavarna.Mivel azonban így is erős,nem fog tovább erősödni ha borotválod.
Nekem is szőrös,én borotválom.Ha krémezed az ugyan az a hatás mint ha borotválnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!