Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex előtt illik tájékoztatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex előtt illik tájékoztatni az új partnert a testi hibákról?

Figyelt kérdés
Műtéti hegek, striák, bőrhibák stb.
2018. okt. 1. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

A muteti heg miota "hiba"? Talan inkabb halt volna meg, csak ne lenne rajta olyan?!

Akkor szolj neki, ha rohad a bore valahol a mosdatlansagtol...

2018. okt. 1. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Az én hátam csupa seb, viszkető izék, amiket mindig kivakarok. Orvosokkal semmire se megyek, de szerintem összefügg a laktózérzékenységemmel. 8 éve ilyen. Ha tünetileg kezelem, elmúlik, de a hegek akkor is látszanak és semmi kedvem/energiám nincs 8 éve kenegetni állandóan. Új partner esélye miatt gondolkodtam, hogy elkezdem kenegetni, de aggódom én is, hogy szólni kéne előre. Nem fertőz, de ő nem tudhatja.
2018. okt. 4. 03:29
 13/15 he84 ***** válasza:
Hát 12-es válaszoló, akkor nyilván mondd el a partnerednek, hogy nem fertőzöl. És főleg azt kéne előbb tenned, hogy a laktózérzékenységed miatt nem iszol tejet, nem eszel se sajtot, se egyéb tejtermékeket. Erre nem gondoltál, vagy nem tudsz tőlük megválni? Akkor nem lennének viszketéseid, sebeid se.
2018. okt. 4. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden esetben szedek laktázenzimet, ha nem sikerül laktózmentes terméket venni. Lehet, hogy már nem csak laktózérzékeny vagyok. Szerintem gluténzérzékenységem is van, de hiába mentem bőrgyógyászatra, gasztrora, nem voltak hajlandóak kivizsgálni ebben az irányban. Refluxos voltam, állandó fulladásérzéssel és köhögéssel járt, mire a tüdőgondozóval a gasztron landoltam, oda se orvos küldött, hanem én jöttem rá, hogy nem légzőszervi bajom van, szóval addigra elegem volt. Gyomortükrözés volt, kaptam savlekötőt, amin nem vagyok hajlandó élni, mivel max. csak tünetileg kezeli a bajomat, amit nem tudok, hogy mi. Szóval elegem van az orvosokból, nem fogom megtudni mi ez. Csak mivel egyszer olvastam, hogy herpesszerű kiütésekkel jár a gluténérzékenység és ezek a hátamon tényleg olyanok, mint a herpesz, középen éles vágás és nagyon viszket. De valószínű nem vagyok még olyan stádiumban és nem is leszek, hogy diagnosztizálják, majd elvisz szépen a vékonybélrák. Gluténmentes diétát lehetetlen betartani, ha nincs diagnózis, olyan szinten nem lehet enni semmit.
2018. okt. 5. 11:12
 15/15 he84 ***** válasza:
Értem. Csak mert néhány orvos tojt rád, ettől még ne add fel. Keress más orvosokat, járj a végére a dolognak, mert ez így nem túl jó! A tüneti kezelés is jobb mint a semmi, érdemes vállalni és a nem tudod mi az a tünet, akkor kérdezz meg egy orvost. Na de nem akarok itt tovább off-olni, itt ezt lezártam!
2018. okt. 5. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!