Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/67 Synesztro válasza:
30/F mindkét felállás megy a mai napig a párommal ha úgy találunk hozzá partnert (2F1L-2L1F). de mi ilyet csak bizonyos fokú ismerettség után lépünk meg. Amúgy már 9éve boldog kapcsolatban vagyunk.;D
22/67 anonim válasza:
Én tudom javasolni a swinger klubbokat. Mi ott próbáltuk a 3-ast meg a többest is a párommal aki elég nehezen indult el erre felé, de már többször voltunk és mindkettőnknek bejött. Az tuti csak szex, semmi érzelem. Az csak a miénk.
43F
23/67 anonim válasza:
Én kétszer próbáltam (F), de felemás az érzésem. Az első jó volt, de a másodiknál én voltam análban, a nő alatt alul feküdt a másik pasi, aki úgy jött el, hogy fröccsözött, így aztán rettentő szaga volt a szájának. Pont bekaptam, mert én meg hátul térdeltem. Ahogy tudtam, végeztem és azóta nem is akarok már ilyet.
25/67 anonim válasza:
Nem. A szex számomra két ember érzelmeken alapuló testi kapcsolata. Többet egyszerre nem lehet szeretni, tehát számomra ez nem elképzelhető. Nem vágyom ilyesmire. A párom minden testi és lelki igényemet kielégíti. Ha nem így lenne, nem lenne a párom.
40 F
26/67 anonim válasza:
Igazán csak akkor nagyon jó,ha a másik fél nagyon szimpatikus.Természetesen a higiénia is nagyon fontos.
Amúgy a legszuperebb dolgok egyike.
27/67 anonim válasza:
Fantasztikus dolog, de 1-2 félresikerült próbán kívül sajnos nem jutotam többre! Vároma további felkéréseket!
28/67 anonim válasza:
Minél többen vagyunk,
annál jobbat dugunk!
29/67 Röcsögei Péter válasza:
Én már próbáltam, de külön-külön. Összesen voltam 3 lánnyal eddig, és köztük jó pár év szünet volt. Nem vagyok sportos. 38F
30/67 anonim válasza:
Izgat, de szerintem nem lenne hozzá bátorságom.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!