Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok vagy ismertek olyanokat, akik csak gyereknemzés céljából élnek szexuális életet?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy az ilyen emberek hogyan élik meg a közösülés élményét, miként tekintenek a szexuális aktusra.2018. szept. 29. 17:31
2/9 anonim válasza:
Leonard anyja és apja az Agymenőkben. :D
3/9 anonim válasza:
Csak a gyerek miatt szexeltem.Egyébként egy gusztustalan dolognak tartom.
4/9 anonim válasza:
Gyerekkorban azt hittem hogy mindenki ilyen. A sok retardált felnőtt azt mondta, sajnálom őket primitívségükért.
6/9 anonim válasza:
Én a gyereket is mással csináltattam!
Ahány gyerek annyiféle!
7/9 anonim válasza:
Biztos vannak ilyen emberek
De Ők szok akil még maszturbálni de maszturbálnak mert az tömeg gyilkosság a Nőnek meg becstelrn dolog...
Hát nem tudnak hogy tudnak így élni de Én meg tudnék uavarodni ha nem szophatnám le a Férjem vagy Ő nem nyalna ki
24N
8/9 anonim válasza:
De volt kolistársam barátnője Pont ilyen volt
Házasságig nem szexelt
Illetve csak gyermekáldás érdekében bújt ágyba Férjurával
Egyébként mai napig külön szobában alszanak
És a Férje is azt vallja hogy a közösülés azért van hogy Isten megajándékozzon bennünket egy gyermekkel!!!
Ők így Élnek
Boldogok
Ki vagyok én hogy pálcát törjek felettük?
Az biztos Náluk nem vita tárgya a szex !!!
9/9 anonim válasza:
Egyik szomszédom pap, nem tudom milyen egyháznal, szerintem református lehet, mindenesetre tudni róluk hogy csak gyermeknemzes céljából vannak együtt, most 7 gyerekük van és várandós a nő. És egy teljesen átlagos családról van szó, mondjuk más területen is érdekes nézeteik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!