Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet ettől még gyerekem?

Lehet ettől még gyerekem?

Figyelt kérdés

Óvodás koromban volt egy hereműtétem, mert mindig fennakadt.

Megműtötték, jó rég volt már alig emlékszek rá...

De ebben a korban már elég gyakran haszálgatom :D és az a furcsa, hogy a jobboldali amelyik "le lett varrva" puhább mint a másik.

Feltételezem ez még nem jelenti azt, hogy teljesen steril vagyok, vagy mégis???

Mert ez lenne a következő célom.

2017. szept. 4. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Még azoknak is lehet gyereke, akinek a fél heréje fent maradt, azaz rejtett heréjű (az elrákosodás veszélye miatt operálják, nem a gyerekvállalás esélye miatt), vagy akinek ki kell venni a fél heréjét. Ha jól értem, az egyik heréd teljesen intakt, nem nyúltak hozzá, tehát ez alapján nincs okod sterilitást feltételezned.
2017. szept. 4. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A heréidnek sem állandó a keménysége, van amikor puhább, van amikor keményebb. Van amikor érzékenyebb, van amikor érzéketlenebb. Szóval az, hogy puhább a levarrt heréd, még nem jelent semmit. De ha biztosat akarsz tudni, abban az andrológián tudnak segíteni, oda fordulj!

És még valami, ami fontos: Mivel korodat nem írtad, nem tudható, hány éves vagy. Gyanítom még gyerek vagy tini, a fura fogalmazásod alapján. Ha 18 alatti, akkor a szüleid segítsége lehet kelleni fog, mivel egy ilyen kivizsgáláshoz lehet kérik a beleegyezésüket. Első lépésben nekik kellene szólnod. És nem úgy, hogy szégyenkezel, ebben semmi szégyellnivaló nincs! Ugyanezt ugyanígy, amint azt itt leírtad, mondd el nekik is, mert jó, ha tudnak támogatni! És nyugi! Reméljük csak annyi a dolog, hogy megijedtél! :)

2017. szept. 4. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ettől még nyugodtan lehet gyereked.
2017. szept. 4. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.

Kb 2-3 éve vettem észre. Nem féltem tőle, most sem félek, csak furcsa mert nem változik, tehát mindig ugyan ilyen puha marad.

2017. szept. 6. 18:27
 5/5 anonim válasza:
Nagyobb kockazatod van a hererakra, de biztosan tudod, vizsgalnod kell magad folyamatosan. De biztos tudod...
2018. jún. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!