Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ruha teszi az embert csajok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruha teszi az embert csajok?

Figyelt kérdés

Milyen ruházatot prefereláltok évszakonként?

Az alfahím hogy öltözködik szerintetek?

Én így erről mit gondoltok szexy vagy gáz ?

[link]

[link]

Melyik ruha mit vált ki belőletek?

2018. szept. 29. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kisugárzás teszi az embert. És hogy jól álljon neki a választott stílus, és igényesen tudjon öltözködni. Nekem személy szerint mind1 a stílusa ha passzol az illetőhöz. Szeretem az elegánsabbat is a sportosabbat is a rosszfiúsat is és rocker stílust is. Innen az első képen lévő ing nekem nagyon nem jön be, pedig imádok egy pasin inget látni, a második egy fokkal jobb
2018. szept. 29. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindkettő normális, de a második szexibb, mint az első. Az alfa inkább a másodikat kellene, hogy válassza.
2018. szept. 29. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az alfahímet nem a ruhája teszi alfahímmé.

Egy pipogya, vagy bunkó, vagy teszetosza faszi is öltöztet állati menő, vagy drága cuccokba, attól a személyisége nem változik.

Ám az alfahím lehet szakadt, vagy filléres gúnyába, akkor is alfahím marad.

Ez az egész dolog belülről jön, és úgy hívják: kisugárzás vagy karizma

2018. szept. 29. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A masodik. De az se jon be annyira. De az elso semmikepp.
2018. szept. 30. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!