Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha ez bejön vagy izgatónak tartom? Vannak lányok, akiknek ez tényleg bejön?
Vérpéniszem van. Lankadtan mondanom sem kell, hogy mennyire össze tud menni. Mereven olyan átlag kategória (na nem a gyakorikérdések.hu-s átlag, hanem a valós!).
Beszélgettem olyan lánnyal, akit kifejezetten izgatott, amikor egy pasinak lankadtan összemegy. Szexnél nyilván mereven szereti, de lankadtan a vérpénisz jön be jobban neki, mert cuki olyankor és jó hozzáérni, babusgatni, puszilgatni... o.O
Gáz, ha ez nekem is bejönne, hogy szexen kívül így álljon hozzá a nő? Szerintem tök beindítana, szóval lehet nem sokáig tudná "kiélvezni" a kicsi méretet, mert izgalomba jönnék ettől.
Ooohhhm...wow.:D
Felmerult benned kérdésként, hogy egy teljesen normalis dolog normális-e. Sose Hallottam ver meg huspeniszrol. Oszinten ennyire sosem foglalkoztam vele.:D Akit szeretek annak szeretem megbabusgatni, akar kicsi vagy akar nagy.:D Akar szex közben vagy csak egy kis puszit adok ra :D En mondjuk szerelmi kapcsolatban vagyok. Szerintem ez tok alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!