Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valódi bilincsek közül létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valódi bilincsek közül létezik olyan, ami az átlagtól kényelmesebb?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem azért van, hogy kényelmes legyen, de nem bűnözőkre kellene, hanem nőre szexuális segédeszközként.

2018. szept. 28. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Vannak plüss borításúak, meg Létezik bőrből készült széles, "kényelmes" mandzsetta jellegű is
2018. szept. 28. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Szex shopban találsz olyat...
2018. szept. 28. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Bármelyik ismert márka, amelyik rendészeti célra készült, úgy van megcsinálva, hogy ha nem ficánkol a fogvatartott, akkor nem vágja (nagyon) a kezet. Úgy legyen feltéve, hogy egy ujjad aláfér. Ekkor sem fér át a kéz rajta, akármilyen kis keze van a hölgynek.

A bilincsfajták közül a láncos korlátoz legkevésbé, a zsanéros jobban, a merev talán még jobban, de olyanunk még nincs.

A ha nem csak rendészeti célra készült bilincsekből válogatsz, a kipárnázott bőrbilincs egyáltalán nem vág és nem kényelmetlen, mégis korlátoz.

Igazad van: nem kell kényelmesnek lennie. Tréningezni kell a szubot a fájdalom elviselésére.

2018. szept. 28. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Láncos ASP. Ennek a merev része (az a félkörív, amelyik nem forog) be van vonva műanyaggal és a mozgó (fogazott) ívének a szélei is le vannak tompítva (kerekítve).

Clejuso 13, vagy 15. Óriási méretű bilincs, viszont minden éle tompa. Hátránya, hogy drága és nehéz. Kb. 1-1.5 kg.

2018. szept. 29. 07:33
 5/6 mikeXxX ***** válasza:
100%

Van egy oldal úgy hívják google !

Csak számomra hihetetlenek ezek a kérdések ?

2018. szept. 29. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

a párnázott bőr bilincs nagyon kényelmes, barátnőm akár egy napig is el van benne. ugyanakkor szabadulni nem tud.

ellentétben a szörmés szexshopos bilinccsel, ami ugye pöcökkel nyitható de durvább hazsnálat során magától is szétesik. egy drágább minőségi bőr bilincs elég tartós.

próbáld ki előtte magadon, én is kipróbáltam pár órára, mielőtt a barátnőmre raktam :)

2018. szept. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!