Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen szerintetek lètezik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szerintetek lètezik?

Figyelt kérdés
A barátnőm megkèrt,hogy sűrűbben vegyek fel otthon öltönyt,mert számára ez nagyon izgató.Megtettem,ès egyből nekem esett,nem hagyta levenni,tehát ebben szexeltünk,csak a cipzár volt lehúzva! Sokkal jobban èlvezte,mintha csupaszon lennèk..Valószínű,hogy erre gerjed.Furcsa...

2018. szept. 27. 07:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg furcsa, de ő erre izgul...

Érdekes mert én meg imádom látni a párom testét közben.

20 L

2018. szept. 27. 07:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, számomra is izgató lenne.
2018. szept. 27. 08:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2018. szept. 27. 08:14
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Igen

Az öltöny sokat dob egy Pasin

Főleg ha még jól is áll neki

De lehet hogy vagy egy kis Christian Gray feelingje az egésznek

Nem tudom hogy a Te csajod mennyi buzult bele a szürke 50-be de a Főszereplő mindig elegáns volt

Visszatérve Őrülten szexi és kívánatos tud leni egy Férfi öltönyben,zakóban

De Fehér ing és egy farmer is taról!

24N

2018. szept. 27. 08:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem láttam a szürke ötven árnyalatát, mégis izgat engem is az öltöny.
2018. szept. 27. 08:35
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy látta,ílletve nem említette.Csak furcsa,hogy nemrègen dobta be "ezt" az ötletèt.Mondjuk szívesen viselem,nincs ezzel gond...
2018. szept. 27. 08:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én öltönyben úgy nézek ki mint a Hitman ügynök 😃
2018. szept. 27. 09:07
 8/19 A kérdező kommentje:
Kopasz is vagy? Csak poèn...:)
2018. szept. 27. 09:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy van, az elegáns ruha gerjesztő. Ha ő egy tuti koktélruhában lenne, szuper hajjal, sminkkel, élénk vörös rúzzsal, te is begerjednél. Ki kell az ilyen dolgokat használni!

Pl szervezz meg egy igazán dögös, felülmúlhatatlan randit, olyat amilyet egy 40 éves tökös business ember szervezne, és öltözzetek ki mind a ketten. Ő a legdögösebb ruhájába, te is a legjobb öltönyödbe. Ha gerjed a szép ruhákra, akkor az egész randi forrongni fog és a vége lesz a csúcs esemény!

2018. szept. 27. 09:19
 10/19 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötlet.:) Bár az öltönyhöz, a kosztüm passzol szeríntem.Jól is áll rajta,úgyhogy ha hazaèr a munkából(irodista),addigra,èn is kiöltözök! Izgalmas lesz..:) Köszönöm...
2018. szept. 27. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!