Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szerintetek lètezik?
Pár éve volt egy pasi, akivel ismerkedtünk. Hivatalos volt valami eseményre, de előtte bejött hozzám pár szót beszélni. Azelőtt mindig csak melegítő gatyában, farmerban láttam, de aznap öltönyben volt.
Az ismerkedési szakasz ott véget is ért. Amint megláttam olyan klasszul felöltözve, valami megindult bennem. Azon nyomban beinvitáltam a lakásba egy “kávéra” és szanaszét szexeltük a nappalit.
Úgyhogy létezhet ilyen.
Szerintem ez nagyon gagyi. Egy öltönytől valaki mondjuk az 1-10-es skálán 5/10-ről 8/10-re ugrik egyetlen ruhától. Ha ez nem a felszínesség csúcsa, akkor nem tudom mi az. Mielőtt valaki szóvá tenné, nekem egy ruhanemű nem vált ki ilyen hatást. Nem a ruha teszi az embert.
De persze tudom, hogy nem is olyan ritka ez, meg különböző mértékben van ilyen reakció, de még olyankor is ez van, amikor valakinek nem is áll jól. Az tényleg katasztrófa. Nálam is volt ilyen, de azért nem annyira heves reakció, pedig rajtam katasztrofálisan áll az öltöny. Lehet egy 68 körüli derékbőségem és egy 110 körüli mellbőségem. Most ha én bármilyen felsőt betűrök a nadrágomba egy övvel, akkor az úgy néz ki, hogy a mellem és a derekam között buggyos, ahol az öv megfogja ott meg hirtelen beugrik. Szóval nálam már az ingnél elvérzik ez a dolog és mégis váltott már ki reakciót. Elmebaj...
Egyszer a párommal fel próbáltattam egy inget. Piszok jól nézett ki és meg is vettem volna neki 😍😍 Csak nem engedte.
Cserébe máskor öltönybe volt ^^ Meg is kapta rendesen 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!