Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki be indul az itt olvasott kérdésekre?
Figyelt kérdés
Én szinte mindig kivànos leszek ha itt olvasgatom a szexuális kérdéseket.
21.L
2018. szept. 28. 06:21
1/19 anonim válasza:
Aki be indul?
És aki ki indul?
Az neked smafu?
Engem a hejjesirras indít be mucikám!
Akkorákat szoktam élvezni, mikor valaki leírja, hogy be indít...
2/19 anonim válasza:
Nálam is be...indul. A röhögés.
3/19 anonim válasza:
Legtöbbször inkàbb elképedek,de elöfordult ritkán hogy felizgultam
4/19 anonim válasza:
Olvastam olyan izgatót, amit legszívesebben rögtön kipróbáltam volna. Olyan izgatót is, amit ezután szeretnék kipróbálni.
5/19 anonim válasza:
Ezektől a kérdésektől max a röhögés kap el
8/19 anonim válasza:
Ez az ildal dugig van szecuális frusztráltsággal tömött szűz kisiskolás fiúkkal. Ezek állandóan fel vannak izgulva és álló fütykössel nyomogatják a telójukat reménykedve pár kósza oucér-cicis fotóban, meg hogy majd itt talál olyan lányt aki 15 évesen interneten keresztül veszi el a szüzességég két Fortnite party között. Szóval a kérdésedre válaszolva: Ja.
9/19 anonim válasza:
Nem szoktam. Egy - két olyan kérdés van heti szinten, ami valóban megindítja a fantáziám, de ezek sem olyanok, amiktől olthatatlan vágyat érzek. F
10/19 Deflohelp válasza:
Néha beindulok és nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak.
Ez némelyik válasznál is így van.
Ahhoz, hogy kívánós legyek, azért kicsit több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!