Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért várják el minden férfitól a nagy méretet, holott ők is ugyanúgy születhetnének kis mellel?
Nem minden nő várja el az átlagon felüli méretet,például én sem,hiszen a nagy farok számomra semmi előnyt nem jelent,sőt..
Nem kell általánosítani,a legtöbb nőnek megfelel,kielégítő az átlagos méret,nem véletlenül 13-16cm az átlag,hiszen az a méret a legideálisabb a hüvelybe.
A nők nem varjak el a nagy péniszméretet, csak bizonyos nőknek az illik a hüvelyükbe. Masokbam az atlagos, meg masoknak az atlag alatti.
Melleknek miert is kene nagynak lenni? Miert is nagyobbitanánk meg? Mert a ferfiak egy része a nagyot szereti. (Míg masok pont, hogy a közepes vagy kicsit)
A férfiak várják el a nagy méretet. Úgy értem, nektek forog folyton e körül az agyatok.
A kis mell meg hogy jön ide? A faroknak sokkal fontosabb szerepe van a szexben, mint a melleknek... akkor jöhetnél azzal inkább, hogy egyes nőknek tágabb a hüvelyük, míg másoknak szűkebb... DE NE GYERE!!! :D
Nem különösebben a hosszúság, hanem a vastagság a mérvadó. Azzal meg egy nő valamennyire tisztában van, hogy ő mennyire tág vagy nem. Én sem várom el, hogy lószerszám legyen, a hüvelyhossz is véges, de azért ne kelljen már koktélvirslivel játszanom...
Most kukacoskodni fogok, de minden nő kis mellel születik, csak a pubertás során rakódnak a mellkasra a zsírpárnák... :D
#5 vagyok. Igen, elvárhatnátok. Csak a nők alapból nem várják el a nagy farkat.
A hülye, bukszára utazó ribik azok, akiknek a farok a legfontosabb egy férfiban. Miért ilyeneket akartok? Miért nem igazi nőt, akinek a szexuális intelligenciája magas, így a kis farokból is kihozzák a legtöbbet? (Bár nem tudom, itt hány centiről beszélünk... nekem már a 15 centi is inkább nagy!)
De hiába pontoztok le... a mellméretnek attól még mindig nincs köze a sikeres szexhez :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!