Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy megy ez szexkapcsolatban?
Nem, ez már nem szexkapcsolat
Mi csak akkor beszélünk, ha légyottot egyeztetünk
Heti 1-2x beszéltünk anno
Meg persze akkor ha megkérdezzük mikor ér rá a másik
24N
Szex pajtidnak semmi köze ahhoz h milyen volt a napod mit csináltál
Meg nem kell mindennap dumálni mert az már nem csak szex kapcsolat lesz
Mi heti egyszer találkozunk, közben e-mail-t szoktunk váltani, de nem minden nap. Ilyenkor beszélgetünk a leendő szexterveinkről, vagy csak arról, hogy a múltkori milyen jól sikerült, de legutóbb például film témakörben dumáltunk írásban. Azt, hogy kinek milyen napja volt, nem szoktuk megkérdezni egymástól, de ő olykor elmondja,ha valami kellemetlen történt vele, tehát csevegünk is, de azt inkább élő szóban, az aktusok közötti pihi szünetben. :) Szerintem nincs előírt protokoll, hogy hogyan kell viselkedni szexkapcsolatban, nálunk is változó, van, hogy a talik között majdnem mindennap beszélünk van, hogy csak közvetlenül előtte, hogy ki mikor ér rá.
n35
Hát nem tudom az én kapcsolatomat hova lehet sorolni...
Nálunk chaten kezdődött dumálás, de több ezer km van köztünk.
Kiveséztük a szex témát, és sok más dolgot is. A szex volt a fő téma, és nagyon egyezünk e téren (is).
Ez másfél éve kezdődött, azalatt egy alkalommal tudtunk találkozni. De szinte napi szinten beszélünk vagy telefonon vagy chatelünk.
A szex szuper volt, és tervezünk még találkozót. Na ez milyen kapcsolat szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!