Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktátok ezt szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Amikor találkoztok a másikkal van puszi/csók? Vagy csak szex alatt érintkeztek?2018. szept. 8. 16:19
1/10 A kérdező kommentje:
A találkozást úgy értem, hogy mikor mondjuk a parkolóban találkoztok, ahonnan mentek szexelni.
2018. szept. 8. 16:20
2/10 anonim válasza:
Változó. Volt akivel barátok is voltunk mellette vele csak akkor volt csók ha utána szexre is sor került egyébként mint a barátok arcra puszi és viszlát. És volt akivel csak akkor találkoztunk ha csak szexeltünk vele ajtón belépés után is már ment a csók és mentünk az ágy felé. 28/F
3/10 anonim válasza:
Ölelés van kézfogás csók stb olyankor nincs
4/10 anonim válasza:
Nekem a szexkapcsolat ugyanolyan mint egy párkapcsolat, csak nem élünk együtt, és nem kérjük egymást számon.
5/10 anonim válasza:
Nekem egy ilyen jellegű szexkapcsolatom volt eddig, ott a pasi amikor találkoztunk akár utcán, akár nálam csók volt.
6/10 anonim válasza:
Egyetértek a négyes válaszolóval.
Mondjuk hajduban elég kevés erre a kínálat.
8/10 anonim válasza:
Ha csók is van egy egyszerű találkozásnál, az már nemcsak szexkapcsolat. Szerintem.
9/10 anonim válasza:
Nincs csók. Csak szex alatt. Heti 2x jön fel hozzám, amikor megérkezik nincs se puszi, se csók. Nem a pasim, csak dugunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!