Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mind a 3 csaj/nő totál tág volt akivel eddig összehozott az élet, vagy a 14 cm mégis csak kicsi?
20 éves vagyok, voltam egy 18 éves lánnyal, illetve sikerült összehozni 2 egyéjszakást nálam idősebb nőkkel...
Előttük szűz voltam.
Viszont egyik alkalmommal sem éreztem sokat, sem a partnerem sajnos.
Ujjazásnál amúgy elég szűknek éreztem Őket...
Viszont amikor betettem akkor már nem, de lehet hogy én vagyok kics/vékony?
14.5 cm hosszú és 4.X (nem tudom már pontosan) cm vastag.
A következőképpen lehet megállapítani: veszel 1 flakon Soudal tűzálló purhabot, és belefújsz annyit a vaginába, amennyi kényelmesen belefér. Nem erőlteted, ahogy kifut az első csepp, abbahagyod a fújást. Ezután 30 percet vársz, majd ahogy megszilárdult, kihúzzátok.
Ha a henger legnagyobb vastagsága a farkad vastagságának maximum 1,5-szerese, akkor minden rendben van. Egy alapos öblítés, és mehet a szex. Ha viszont a purhab forma több mint 1,5-szer vastagabb a farkadnál, akkor nem passzoltok, túl tág neked a lány / túl vékony vagy neki. Ez esetben a legjobb bocsánatot kérni a kellemetlenségért, és elköszönni. Egy flakonból sok mérés kijön, úgyhogy ne hagyd ott nála.
12és negyed körbe méretről (3,8-4lehetett)minimum 12és fél jó erekciónál 13is-4,1-4,2széles
simán jelqing gyakorlatokkal.
Lehetséges hidd el.Semmifajta kemikália és hókuszpókusz.
A 14 cm az kicsi
Ezt tok egyértelmű
Ne próbáljátok ki! :D
Mert valaki szerint van olyan lány aki erre azt mondaná, hogy nyomjuk :D:D:D:D:D
Nyilvánvaló troll
Jaj perverz állat én.Dehogy inkább inverz perverz.
De tényleg volt egy kísérlet amiben 49kaukázusi nőt vizsgáltak..orvosi (!)szilárduló géllel
Olyan 6-15cm mély hüvelyeket találtak nyugalmi hosszban!
olyan 12,5-17,5re izgulnak fel)ez az átlag 7-9cm es nyugalmi hüvely és ebben nincs benne még a hosszanti nyújthatóság plusszban
gondolom az az úgy emlékszem 14,7cm körüli egy kicsit más dimenzió :)
találtak tökmag(ilyenek általában a fehér nők)szív fordított szív,cső alakú stb.hüvely formákat belülről....
Ez fontos!
Még jó hogy van baccpapucsom
De ha tág, akkor mit számít mégis a péniszed hossza? Átlagosan vastag, ők voltak tágak, erről meg te nem tehetsz...
Ha 20cm hosszú lennél ilyen vastagsággal is harangoztál volna. Nyugodjál le... nem volt szerencséd.
Nem a hossz a lényeg hanem a vastsgság
Lehez vékony a pötsöd
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!