Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mind a 3 csaj/nő totál tág...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mind a 3 csaj/nő totál tág volt akivel eddig összehozott az élet, vagy a 14 cm mégis csak kicsi?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, voltam egy 18 éves lánnyal, illetve sikerült összehozni 2 egyéjszakást nálam idősebb nőkkel...

Előttük szűz voltam.

Viszont egyik alkalmommal sem éreztem sokat, sem a partnerem sajnos.

Ujjazásnál amúgy elég szűknek éreztem Őket...

Viszont amikor betettem akkor már nem, de lehet hogy én vagyok kics/vékony?

14.5 cm hosszú és 4.X (nem tudom már pontosan) cm vastag.

2018. szept. 25. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

A következőképpen lehet megállapítani: veszel 1 flakon Soudal tűzálló purhabot, és belefújsz annyit a vaginába, amennyi kényelmesen belefér. Nem erőlteted, ahogy kifut az első csepp, abbahagyod a fújást. Ezután 30 percet vársz, majd ahogy megszilárdult, kihúzzátok.

Ha a henger legnagyobb vastagsága a farkad vastagságának maximum 1,5-szerese, akkor minden rendben van. Egy alapos öblítés, és mehet a szex. Ha viszont a purhab forma több mint 1,5-szer vastagabb a farkadnál, akkor nem passzoltok, túl tág neked a lány / túl vékony vagy neki. Ez esetben a legjobb bocsánatot kérni a kellemetlenségért, és elköszönni. Egy flakonból sok mérés kijön, úgyhogy ne hagyd ott nála.

2018. szept. 25. 19:24
 12/22 anonim ***** válasza:

12és negyed körbe méretről (3,8-4lehetett)minimum 12és fél jó erekciónál 13is-4,1-4,2széles

simán jelqing gyakorlatokkal.

Lehetséges hidd el.Semmifajta kemikália és hókuszpókusz.

2018. szept. 25. 19:25
 13/22 anonim ***** válasza:
8%

A 14 cm az kicsi

Ezt tok egyértelmű

2018. szept. 25. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 vagyok, remélem senki nem vette komolyan a posztot. NE próbáljátok ki. Azért írom, mert priviben már érdeklődött a részletekről valamelyik agyament.
2018. szept. 25. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Ne próbáljátok ki! :D

Mert valaki szerint van olyan lány aki erre azt mondaná, hogy nyomjuk :D:D:D:D:D

Nyilvánvaló troll

2018. szept. 25. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Jaj perverz állat én.Dehogy inkább inverz perverz.

De tényleg volt egy kísérlet amiben 49kaukázusi nőt vizsgáltak..orvosi (!)szilárduló géllel

Olyan 6-15cm mély hüvelyeket találtak nyugalmi hosszban!

olyan 12,5-17,5re izgulnak fel)ez az átlag 7-9cm es nyugalmi hüvely és ebben nincs benne még a hosszanti nyújthatóság plusszban

gondolom az az úgy emlékszem 14,7cm körüli egy kicsit más dimenzió :)

találtak tökmag(ilyenek általában a fehér nők)szív fordított szív,cső alakú stb.hüvely formákat belülről....

2018. szept. 25. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez fontos!

Még jó hogy van baccpapucsom

2018. szept. 25. 20:04
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

De ha tág, akkor mit számít mégis a péniszed hossza? Átlagosan vastag, ők voltak tágak, erről meg te nem tehetsz...

Ha 20cm hosszú lennél ilyen vastagsággal is harangoztál volna. Nyugodjál le... nem volt szerencséd.

2018. szept. 25. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Nem a hossz a lényeg hanem a vastsgság

Lehez vékony a pötsöd

24N

2018. szept. 25. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Hát szerintem nekem kisebb... a volt barátnőm mégis elment tőle 5 ször egymás után.
2018. szept. 25. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!