Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 28 évesen a műdákóm a pasim?
L/28
Volt több pasim is de csalódtam bennük és most úgy érzem legjobb, ha a játékszereimmel élem le az életem mivel még jobb orgazmust érek el mint pasival. Másik az hogy szép vagyok de anyagilag nem érzem úgy hogy készen lennék család alapításra és anyaként sem tudom magam elképzelni mert inkább beülök kávézni a barátnőimmel délutánonként 😊
Én 36 éves vagyok, és szintén nem óhajtok családot alapítani.
Remekül megvagyok magamban, ha kell szex, arra mindig akad jelentkező.
Ez eléggé úgy hangzik, mint egy zúgolódás egy csalódás után.
Kellenek az ilyen időszakok, kell tudni egyedül is lenni! A szexualitás iránti erős igény gátlója tud lenni annak, hogy tényleg eljussunk ahhoz, aki jó társunk lesz. Ebből a szempontból, akármilyen furán is hangzik, jó úton jársz. Van egy mód arra, hogy ne nem hozzád illő férfiakkal kezdj testi kapcsolatokba, és így eljuthass ahhoz, akivel valóban megelégszel.
Én, amikor elhatároztam, hogy meg fogok nősülni, egy évig nem voltam nővel. Nem akartam belemenni a könnyű szex csapdájába. Persze nehéz volt, de így tényleg megtaláltam azt a nőt, akivel nem kellett kompromisszumokat kötnöm. Össze is házasodtunk, és hamarosan születik az első gyermekünk.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!