Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy 28 évesen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 28 évesen a műdákóm a pasim?

Figyelt kérdés

L/28

Volt több pasim is de csalódtam bennük és most úgy érzem legjobb, ha a játékszereimmel élem le az életem mivel még jobb orgazmust érek el mint pasival. Másik az hogy szép vagyok de anyagilag nem érzem úgy hogy készen lennék család alapításra és anyaként sem tudom magam elképzelni mert inkább beülök kávézni a barátnőimmel délutánonként 😊

2018. szept. 25. 12:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
iq light kérdező.sok boldogságot a dákóval.
2018. szept. 25. 13:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy étteremben meg a moziban furán nézhetsz ki a pasiddal, de máskülönben semmi gond.
2018. szept. 25. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát a szépség múlandó, szóval ha csak ennyid van, akkor nem biztos, hogy tartósan magad mellett tudsz tartani egy pasit. Részemről a szépség csak egy a sok tulajdonság közül, ami esetleg felkeltheti az érdeklődésemet, de sokszor inkább választom a kevésbé szépet, mert a túl szép csajok általában úgy vannak az ágyban, hogy ő nekik ott a szépségük, mást nem kell nyújtaniuk (magyarul fekszenek, mint egy fadarab).
2018. szept. 25. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 éves vagyok, és szintén nem óhajtok családot alapítani.

Remekül megvagyok magamban, ha kell szex, arra mindig akad jelentkező.

2018. szept. 25. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Még akad...
2018. szept. 25. 14:41
 16/21 anonim ***** válasza:
6%
Pedig most kellene pasid fognod, amíg a szépséged megvan. Van még 2-3 jó éved, aztán a kutyának sem fogsz kelleni.
2018. szept. 25. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez eléggé úgy hangzik, mint egy zúgolódás egy csalódás után.

Kellenek az ilyen időszakok, kell tudni egyedül is lenni! A szexualitás iránti erős igény gátlója tud lenni annak, hogy tényleg eljussunk ahhoz, aki jó társunk lesz. Ebből a szempontból, akármilyen furán is hangzik, jó úton jársz. Van egy mód arra, hogy ne nem hozzád illő férfiakkal kezdj testi kapcsolatokba, és így eljuthass ahhoz, akivel valóban megelégszel.

Én, amikor elhatároztam, hogy meg fogok nősülni, egy évig nem voltam nővel. Nem akartam belemenni a könnyű szex csapdájába. Persze nehéz volt, de így tényleg megtaláltam azt a nőt, akivel nem kellett kompromisszumokat kötnöm. Össze is házasodtunk, és hamarosan születik az első gyermekünk.

40F

2018. szept. 25. 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi erővel mindenki műkukkerrel meg műcuncival élné le az életét, mivel mindenki csalódik.
2018. szept. 25. 16:04
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Ez arra bizonyíték, hogy éretlen a személyiséged. Semmi másra.
2018. szept. 25. 17:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Teljesen normális,de ha később családalapításra adod a derekad nehéz lesz egy oylan pasit találnod aki felveszi a küzdelmet a jól bevált játékaiddal és megszokott teknikával :)
2018. szept. 25. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!