Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a barátomat csak a popószex izgatja fel?
3 és fél éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk ismerkedős részében megbeszéltük a vágyainkat, és én nem akartam semmiféle popós játékot, simogatás se, semmit. Nekem is volt olyan vágyam, ami neki kizárt. Megbeszéltük, hogy fontosabb a kapcsolatunk egy-egy vágynál és félre tudjuk ezt tenni egymás kedvéért.
Nem is erőlteti a dolgot, de már csak akkor izgul fel, ha a fenekemet fogja, látja, stb. Hiába mászok rá meztelen felsőtesttel mondjuk, örül, de nem izgul fel. Ha este 6 takarón keresztül hátulról hozzám bújik, egyből feláll neki.
Én utálom az ilyesmit, de őt meg csak ez izgatja. Ilyenkor mi van?
Megszoksz vagy megszöksz.
Azaz vagy “feléldozod” az ánuszod a kapcsolat kedvéért, vagy megbeszélitek, hogy ennyi volt, szép volt, jó volt.
Egy ember nem képes a vágyait mindenféle következmény nélkül kidobni a kukába.
Ha CSAK a feneked az mar nagyon gáz, s nem kene vele lenned
Ha az IS, akkor csak egy vágy. Esetleg probáljátok ki, hatha megsem lenne olyan rossz. Cserébe pedig ő id menjen bele a te vagyaid közül egybe.
Ha semmi más megoldás nincs, akkor sajnos szakítás...
22L
Ha szimplán csak egy vágy lenne, a részéről, mint amilyen a tiéd is, akkor el tudná engedni. Ez viszont nagyon gáz, hogy ő csak a fenekedre izgul! Ez semmiképp sem a te hibád, nem neked kell alkalmazkodni az ő igényeihez, mert nem normális a viselkedése!
Nem kell belemenned semmibe, mert azzal csak az aberációját támogatnád! Neki kellene valahogy átkapcsolni az agyát!
Ha nem változtat, hosszútávon tönkreteszi az önértékelésed, és a kapcsolatotokat! Te nő vagy, izguljon a puncidra, a melledre! Ha csak az ánusz érdekli, arra ott vannak a pasik!
Ő mit mond erről?
Ha tényleg csak az anál izgatja akkor ott.. az egy nagy beszélgetés.
Kíváncsi vagyok, hogy mi az a dolog ami neki kizárt?
Vannak a cici és vannak a fenékpárti pasik. Azért mert a fenekedet fogja, még nem biztos, hogy anált akar.
Mondjuk gyanítom, hogy egy kicsit már unja a szexet, szóval valsz. nem elég változatos. Ideje lenne bevezetni valami extrát (ha nem is az análszexet, de valami izgis dolgot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!