Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb lányok akik olyan 160-168 cm és e között vannak, ti tényleg jobban bírjátok a nagy méretet? 20 felett is akár?
168 cm nem alacsony. Vannak 145 meg 155 cmes lanyok is. Na ők alacsonyak.
Amúgy a hüvely mérete nincs összefüggésben a testmagassággal. Vannak tágobb, szűkebb, hosszabb, rövidebb hüvelyő nők. Mindenki tagul, de a sajat lehetőségeihez képest.
(A szüles pedig egészen más dolog, mint a szex. Más a tagolás, "csontok is szetnyílnak", iszonyat fájdalmas, s min. 6 het a felépülés!)
"Ezt a butaságot hogy a nagy pénisz rossz,a kispéniszű pasik terjesztik csak"
Ezt a butaságot pedig valóban kispéniszű pasi képes csak leírni.
Na azért arra a 8%-ra kíváncsi lennék
:D F.
A szules nem feltetlen fajdalmas dolog. Sajat tapasztalat :-) sot van akinek orgazmusai vannak kozben!
A szules vagyis a kitolasi szakasz alatt van a baba a huvelyben, a folyamat alatt tagul ki a huvely es a mehszaj annyira h kiferjen a gyerek.
Atlag 36cm a fejkormerete a babanak.
A meh es a huvely aranylag hamar par nap alatt visszanyeri eredeti meretet. A 6 het azert van mert a szules soran keletkezett mikro repedesek es a meh nyalkahartyajanak regenereacioja szukseges. Ill a fertozes veszely nagyobb. A mehbol ebben az idoszakban tavoznak a nyalkahartya maradeka es ver, ami a renereacio alatt fokozatosan csokken majd kb 2 het alatt megszunik. Van akinek tovabb tart...
Nem feltétlen van összefüggésben a kettő, talán annyiban hogy minél nagyobb a magasság, alkat különbség annál kevesebb a kényelmesen használható póz.
Én párszor lefeküdtem egy 150 centis vékony nővel, én meg 185 vagyok. Sok átlag póz esélytelen volt. A méretet tekintve neki senkinél nem volt gond 18-20 centiig, csak annyira mint bármelyik nőnek, vagyis ha már a méhét "vered" telibe az semmiképp sem jó.
Amit nem bírt bármely izgalmi állapotban az a vastagság. És az se segített hogy nem igen mentek a kényelmi pozitúrák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!