Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, ti meddig bírjátok masztizás nélkül?
Figyelt kérdés
Nyilván olyanokra gondolok, akiknek szexkapcsolatuk sincs. Plusz fiú vagy lány vagy?2018. szept. 21. 20:01
1/12 anonim válasza:
2-3 napig, ha nincs lehetőségem. Férfi vagyok egyébként.
2/12 anonim válasza:
2 év alatt nem volt összesen 10 alkalom. 27nő
3/12 A kérdező kommentje:
:O azt hogy? nem kívánod a szexet?
2018. szept. 21. 20:58
4/12 anonim válasza:
Kb 2-3 napig bírom maszti nélkül!
Előfordul, hogy tovább is, de az nem egészséges! 😀😀
26N
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is 2-3 nap :D 27/N
2018. szept. 21. 21:03
6/12 anonim válasza:
Volt, hogy egy hétig is...de általában 4-5 nap
29/F
7/12 anonim válasza:
2es vagyok
Kapcsolatban akár napi 2 szex is, heti 5-6 nap.
De nekem a kielégüléshez kell a másika fél, úgy értem el tudok élvezni masztival is, de az nem az igazi.
Nem hallom a szuszogást, nem érzem a bőrét...így még ha kívántam is a szexet, inkább bele se kezdtem.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszod :)
2018. szept. 21. 22:51
9/12 anonim válasza:
3 év volt a rekordom.
Nem volt férfi az életemben és ilyenkor teljesen 0 lesz a vágyam. Szóval amikor nincs senki az életemben akkor nem érdekel a szex.
N
10/12 anonim válasza:
Napi egy a minimum, de inkább kettő.
Lány vagyok, szűz, antiszociális és nem, nem kérek privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!