Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum mennyit várnátok az első szexel egy 30 feletti szűz nőre 10 évvel idősebb pasiként, mint ő?
Ilyen tényleg létezik ?
Ezt tőle kell megkérdezd ,hogy szándékában áll e végre elveszíteni.
Beszelj vele. Felnőttek vagytok.
Bocsánat, de ti láttok?
"Nektek pasiként mennyi lenne reális idő?" Egy férfi mikor fogalmazna így? Sehol nem írja, hogy ő a férfi.
Konkrétan kismilliomodik kérdése a kérdezőnek. Amennyit a kérdező szeretne, hogy várjanak rá szerintem, az alatt bőven kiderül, hogy nem normális, szóval le is lép mindenki
A pontos válasz úgy jön ki, hogy beszélgetsz vele, és megkérded, miért maradt szűz, és ha azt mondja, az igazira várt, és te tudod hogy te vagy az, akkor vársz ameddig kell.
Gondolom 2-3 hónap alatt mindenkit ágyba lehet cipelni. De annyikat én is vártam már.
De ha mint mondtad már régi szerelem, akkor le kell porolni a muffot, és hajrá! :-)
Az érzéseidet mi nem ismerjük, és azt sem meddig bírod uncia nélkül!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!