Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik többször szültek, mit szólnának a 20 feletti méretekhez?
Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 13:08
1/16 anonim válasza:
20 mi? 20 metrikus burgonya? SI mértékegység mothafucka' do you speak it?
2/16 A kérdező kommentje:
Szexuális témában, neked magyarázni kell hogy mire gondol az ember, akkor sajnállak:D
2018. szept. 24. 13:14
3/16 anonim válasza:
Én ugyan csak 1x szültem de ugyan úgy megy minden mintha nem szültem volna , elötte is kedveltem ezt a méretet és most is.
4/16 anonim válasza:
feleségem még csak egyszer szült, de szűkebb mint valaha...
5/16 anonim válasza:
Feleségemmel pont olyan mint a 2 gyerek előtt...és már a császár hese se látszik, csak alig
7/16 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy a huvely visszaszukul? 🤦🏼♂️
8/16 anonim válasza:
A nővéremnek szülés után jobban fájt az ex-férje mérete, részben ez volt az egyik fő ok, hogy már csak ex. Meg, hogy egy ordas k:D
9/16 anonim válasza:
Kétszer szültem, nekem 18-19 cm is sok.
10/16 anonim válasza:
4 gyermeket szült barátnőm hüvelyi úton
Kegel gyakorlat intim torna csidákr képes!
4 gyerek után is olyan szűk mint lány korába
És csak Mini tampont tud használni
Pedig azt hinné az ember h 4 szülés után kell neki a Super Plus meg biztonság kedvéért + betét
De nem
Az a Nő aki törődik magával sz nem lesz tágabb szülés után
Szóval az Ura összeteszi a két kezét h Nem kolompól az asszonyba!!!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!