Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van-e köztetek valaki, aki el tud menni egy szex közben többször is?
igen
azért sikerül, mert nagyon hosszú a szex
Szia! Szerintem adottság kérdése. Én multiorgazmusos lány vagyok es imádom az élvezeteket. Ugye a gondtalan élet, nyilván az is hozzájárul, iiletve ugy mondom, hogy az, hogy semmiből nem csinálok gondot.
Az első és a második orgazmusom között ugyan eltelik egy kis idő, de utana nincs megállás. 30 másodpercenként, vagy percenként élvezek több, mint 2 órán keresztül. Viszont nálam ez csak csikló ingerlésénél van így.
Igen, sokszor el tudok menni.
Szerintem ez leginkább azon múlik, hogy mennyire ismered a testedet, hol kell izgatni ahhoz, hogy újra és újra át tudd élni az orgazmust.
Igen, megy többször is.
Hüvelyi kevesebbszer, csikló orgazmus könnyebben összejön. Nekem nyalástol van 3-4 is egymás után. Az első után ha túl érzékeny már a csiklóm, de mégsem hagyja abba a pasim, akkor utána még van még több is rövid időn belül. 4 után már brutál érzékeny, hozzá sem lehet érni annyira. Szerintem annyi a titok, hogy át kell "vészelni" azt a pár másodperc nagyon érzékeny érintést az első után és utána jön sorba könnyebben a többi orgazmus addig amíg nem lesz iszonyat érzékeny a csikló.
Hát én nem csaj vagyok de mindigis a legnagyobb örömöt az okozza, okozta nekem a szexben hogy a nőnek jó legyen!
Az előzö kapcsolataimban is előfordult hogy több orgazmusa volt a nőnek egy szex alatt de a mostani barátnőm az valami hihetetlen! Egy átlagos szex alatt ami kb 1 óra, képes 10- 15 ször elélvezni.
Elöjáték, csikló 4-5 egymás után
U-pont 1-2
Egy ujjas ujjazás 2-3
Ez kb negyed óra
Utánna jöhet a szex, kb fél óra, hüvelyből 5-6, mindig kéri a popsit is mert nagyon szereti, mundig szól hogy most tedd át. 2-3 orgazmusott is
Ès utójátéknak még egy nyalás, ujjazás, g-pont 3-5 orgazmus
Szemem szám elált mikor elösször voltunk együtt!😊
Mondta elötte hogy nagyon könnyen élvez és sok orgazmusa van ha ügyes a pasi, de erre álmomban sem gondoltam!
Mondjuk ő is azt mondta hogy erre nem számított hogy ilyen jó lesz!😉😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!