Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú haj hátrány szexnél?
Eddig egy komoly kapcsolatom volt, az akkori párom imádta a hajam. Szopásnál belekapaszkodott a hajamba, kutyapózban megmarkolta a fonatomat/copfomat. Lovaglópózban sem volt gond, tetszett neki ahogy sejtelmesen eltakarta a melleimet, sokszor a kézfeje köré csavarta és úgy irányított. Engem ez nagyon izgatott. Ja egyébként majdnem a fenekemig ér a hajam. Most van egy új kapcsolatom, nemrégen feküdtünk le először egymással. Ő kijelentette hogy neki így nem fog menni, csak ha kontyba kötöm a hajam. Én így nem érzem jól magam, a vadulás is hiányzik. Szerintetek idővel ez el fog múlni? Vagy lehet hogy neki is megtetszenek a hajamban rejlő lehetőségek?
21L
Elég nagy idióta lehet a barátod. Biztos neki te vagy az első. SOHA ne engedd, hogy beleszóljon abba, hogy milyen legyen a hajad, stílusod, stb...
Ha már a hosszú hajad a problémája, akkor lesz még más problémája is.
Próbálj vele beszélni erről, hogy neked tetszik a hajad és nem fogod levágatni, ha nemn fogadja el, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy el kell hagynod.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!