Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú haj hátrány szexnél?
Eddig egy komoly kapcsolatom volt, az akkori párom imádta a hajam. Szopásnál belekapaszkodott a hajamba, kutyapózban megmarkolta a fonatomat/copfomat. Lovaglópózban sem volt gond, tetszett neki ahogy sejtelmesen eltakarta a melleimet, sokszor a kézfeje köré csavarta és úgy irányított. Engem ez nagyon izgatott. Ja egyébként majdnem a fenekemig ér a hajam. Most van egy új kapcsolatom, nemrégen feküdtünk le először egymással. Ő kijelentette hogy neki így nem fog menni, csak ha kontyba kötöm a hajam. Én így nem érzem jól magam, a vadulás is hiányzik. Szerintetek idővel ez el fog múlni? Vagy lehet hogy neki is megtetszenek a hajamban rejlő lehetőségek?
21L
Mond meg neki. Ha szeret akkor megért és úgy tesz majd ha nem akkor... te döntesz.
18f
Jézusom!
Hidd el! Nem ez lesz az utolsó probléma vele.
Én oda meg vissza vagyok a nagyon hosszú hajú lányokért, elképesztően szexinek és vonzónak, nőiesnek találom, persze akkor, ha amúgy is szép a lány, és ápolt a haja. Nem is a szex miatt, bár ott is szeretem, ha tudok bele "kapaszkodni", hanem romantikázásnál imádok a lány hajával játszadozni, beletúrni úgymond, például lefekvés, elalvás előtt, teljesen megbolondít ez a tevékenység. Viszont van olyan haverom, aki kifejezetten a rövid hajúakra utazik, szóval nem vagyunk egyformák.
22F
Szia! Tényleg nagyon különbözően élik ezt meg a férfiak és a nők egyaránt. Én személy szerint nagyon szeretném egy lányon azokat a dolgokat, amiket te írsz. Ezek szerint a párod éppen nem. Lányban is ismertem olyat, aki utálta, ha egy kicsit is húzták a haját. Ezek szerint te éppen nem. Szóval azt kell átgondolnod, hogy mi a legfontosabb neked egy kapcsolatban, akár a szexben. Mit tudsz/akarsz elhagyni a párodért, mit nem. A legtöbb férfi egyébként, ez statisztika, nagyon szereti a hosszú hajú lányokat (szexben is), szóval jók az esélyeid! :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!