Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak olyan férfiak, akiknek csak 1 éjszakára kellenék a lányok?

Figyelt kérdés

Az a probléma,hogy lehetne boldog párkapcsolata a fiúnak, de nem, mert ő nem akar megállapodni. Amit megértek és tisztelek is.

De ha lehetne szép, okos barátnője, aki minden vágyát kielégítené, az miért nem elég?

Most is elvileg van annak a fiúnak(20) barátnője aki nekem "udvarol" és tudja is, hogy tudom. De így is tök lázán teszi ezt. És tudom, hogy a mostani is csak szexre kell és én is csak arra kellenék. Pedig értelmes férfinek mondhatnám, bár erre ő nem jött rá, hogy ez nem élet.

2018. szept. 23. 21:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%

2-es.

Azért mert valaki szeret több nőt/férfit is megismerni picit, és szexelni velük, nem függ össze a lelki defekt-el. Ugyan úgy mondhatnám, hogy a lelki defektes emberek rohannak párkapcsolatba, mert csak úgy érzik magukat biztonságban. Nem tudom milyen statisztikából vetted ezt az "általában"-t.... :)

A másik részével sem értek egyet, miszerint ezerszer jobb a szex a párkapcsolatban. Az egyéjszakás kaland, megad egy plusz izgalmi érzést, hogy vajon megkapjátok-e egymást, hogy vajon milyen lesz vele stb, amit egy párkapcsolatban lévő ember nem ad meg neked egy idő után sajnos.

8-as és 10-essel értek egyet.

2018. szept. 24. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!