Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak olyan férfiak, akiknek csak 1 éjszakára kellenék a lányok?

Figyelt kérdés

Az a probléma,hogy lehetne boldog párkapcsolata a fiúnak, de nem, mert ő nem akar megállapodni. Amit megértek és tisztelek is.

De ha lehetne szép, okos barátnője, aki minden vágyát kielégítené, az miért nem elég?

Most is elvileg van annak a fiúnak(20) barátnője aki nekem "udvarol" és tudja is, hogy tudom. De így is tök lázán teszi ezt. És tudom, hogy a mostani is csak szexre kell és én is csak arra kellenék. Pedig értelmes férfinek mondhatnám, bár erre ő nem jött rá, hogy ez nem élet.

2018. szept. 23. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert megteheti
2018. szept. 23. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert még pasika és nem igazi férfi.

Egy igazi férfi nem fél elköteleződni, felelősséget vállal azért amit tesz.

Általában a lelki defektes pasikák szoktak egyéjszakázni.

Egy normális párkapcsolatban ezerszer jobb a szex mint az egyéjszakásakban, mivel ismeritek egymás igényeit és arra törekedtek hogy a másiknak a legnagyobb örömet okozzátok.

2018. szept. 23. 21:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, mert megengedik neki a nők, mert elnézik neki a félrelépését (szerintem a nők 90%-a) csak azért mert nagyon jó pasi....
2018. szept. 23. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Az egyéjszakás kalandok mióta számítanak félrelépésnek?

Ha mind 2 fél tudja, hogy ez se több se kevesebb akkor semmi probléma.

Ha barátnő mellett csinálja ennyire nyiltan akkor lehet nyitott kapcsolatban élnek.

Mi közöd van neked ehhez?

2018. szept. 23. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Miért van az, hogy vannak olyan lányok, akik csak egy éjszakára jók egy férfinek, de egyébként sötétek, mint az éjszaka?
2018. szept. 23. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Beállítottság kérdése! A fiatalabbaknál gyakrabban, az idősebbeknél jóval ritkábban fordul elő!
2018. szept. 23. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
17%

Egy normális férfi vágyik arra hogy legyen egy jó kapcsolata.

Ha ezt mondja, (bla, bla, bla) akkor vagy nem tetszik neki a lány, vagy képtelen egy tartós kapcsolatban férfiként, emberként megfelelni. Ezen felól a férfi mind perverz disznó! (itt elnézést kérek az impotens hälyéktől akik nem)

Szóval hiába van jó kapcsolatban ha megérzika bugyogó illatát, meghágnák még a legyet is!

F/60

2018. szept. 23. 22:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoval nem vagyok férfi amiért könnyen kaphatok nőt es valogathatok? A nők is vevok az egyejszakasra, szexkapcsolatra.. Akkor ők meg nem igazi nők? Nem a pillanatnyi igenyeink hataroznak meg minket. En is kotelezodtem el és még fogok is. Ez egy ilyen idoszak 🙂
2018. szept. 24. 07:28
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
ők vadászni akarnak, a zsákmány megszerzése izgatja fel őket, nem az, hogy állandó partnerük legyen. A becserkészés öröme teszi igazán jóvá náluk a szexet. Másnak ez inkább negatív, nekik ez a pozitív
2018. szept. 24. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

8-assal értek egyet.

Egyszerűen nem értem, hogy a szexuális kontaktot miért kell ilyen szinten párkapcsolathoz kötni. Senkit nem tesz kevesebbé, hogy tapasztalatot és élményt szerez. Az életben igenis van olyan, hogy nem akarunk elköteleződni, de ettől a szexuális igény megmarad, ebből pedig csomó jó dolog születhet. Tapasztalatom, hogy az alkalmi szex abszolút élvezhető, minden partnerrel más és ezért nem nagyontud ellaposodni, unalmassá válni.

Biztos vagyok benne, hogy ez - akár társadalmi normák miatt - sokaknak nem szimpatikus álláspont, de mégis hogy ítélhetnék el valakit szimplán a szexuális élete alapján. Ez rendkívül felszínes és dogmatikus viselkedés lenne.

19/L

2018. szept. 24. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!