Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok mesztelenkedni otthon fiútesótok előtt, vagy fiúk ti szoktatok mesztelenkedni lánytesótok előtt?
Köszi mindenkinek
(bár az elég furcsa, hogy egy valaki le beteg állatoz mindenkit)
Sokadik unokatesó előtt igen, volt ilyen.
De nincs fiú testvérem.
Uncsibratyóval kicsit több is volt, mint sima meztelenkedés
Egy öcsém és egy bátyám van.
Soha nem csináltunk abból problémát, hogy pl. a fürdőszobába bemenjünk akkor, amikor valamelyikünk fürdik.
Ok nélkül nem meztelenkedünk, de egyáltalán nincs szégyenlősség sem. A szülők előtt sem.
Nem is értem igazán a kérdést.
Minden családban másképp tekintenek a családtagok meztelenkedésére. Én azt sem ítélem el, ahol nem szokásos (netán tiltva van), de azt sem, ha éppen meztelenül meglátják egymást. A lényeg, hogy ne szándékos "sztriptíztánc" legyen, mert az nekem sem férne bele, de ha éppen úgy adódik, hogy meztelenül kell valakinek oda menni, ahol családtagja is van (pl. mert nem akarja kiszolgáltatni magát, hogy bugyit vigyenek neki, mert ő sem tudja a fiókban hol van az a bugyi, amit éppen fel akar venni).
Ahány ház, annyi szokás. Ne legyünk prüdek!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!