Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok mesztelenkedni otthon fiútesótok előtt, vagy fiúk ti szoktatok mesztelenkedni lánytesótok előtt?
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 13:32
1/19 anonim válasza:
szándékosan meztelenkedni nem, de olyan már volt h bent hagytam a törölközőm a szobámban és meztelenül befutottam érte vagy ugyanez pl bugyi esetében
2/19 anonim válasza:
Nem, soha, pedig egy szobánk is volt jó ideig.
3/19 anonim válasza:
Nincs fiu tesom
De ha lenne nyilván nem
Mert nem vagyok beteg állat
Még húgom előtt se
24N
4/19 anonim válasza:
Nem szoktam előtte, és én sem vagyok kìváncsi a fiútesómra meztelenül.
21/L
5/19 anonim válasza:
Fiútesóm előtt nem, nála a póló+bugyi a minimum , ha pl elmegyek a szobája előtt.
De van egy lány unokatesóm,akivel a mai napig egymás előtt tusolunk (régebben együtt fürdöttünk de ahhoz már nincs időnk/kedvünk)
7/19 anonim válasza:
mivel nem vagyunk szégyenlősek, volt ilyen, normálisak vagyunk mindketten, mindenkinek van saját családja már.
mi ilyenek voltunk
8/19 anonim válasza:
Igen, nem csinálunk belőle problémát
23/l
9/19 anonim válasza:
Mit jelent a meSZtelenkedés? 😂😂😂😂
10/19 anonim válasza:
Én fiú vagyok, nem meztelenkedtünk eddig a hugommal egymás előtt, múltkor viszont simán bejött a fürdőszobába amikor én fürödtem. És látott is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!