Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sokat kértem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sokat kértem szexuális téren? Bármelyikünk lehetett önző a másikkal szemben?

Figyelt kérdés

Exemmel 4 évig voltunk együtt. Én úgy érzem, hogy férfiként soha nem kértem olyat, amit ne szeretett volna megtenni.

Elfogadhatóak voltunk együtt az ágyban, a hüvelyi orgazmust mindig el tudtam érni nála, kis méretem ellenére (14/5).

Általában ő szeretett felül lenni, ekkor élvezett a legnagyobbakat. Az esetek kisebb részében én voltam felül.

Mindig is szerettem volna hátulról csinálni (nem análisan), miközben ő a hasán fekszik. Erre csupán háromszor volt alkalmam. Először hatalmasat élvezett, másodjára már picit fájt neki, harmadjára abba is kellett hagyni, a nagyobb fájdalom miatt. Egyébként nem volt semmi gondom azzal, hogy félbe kellett hagyni.

Szerintetek önző voltam, hogy harmadjára is meg akartam próbálni? Utána sohasem erőltettük.

Ő mindig kérte, hogy izgassam fel nyelvvel, amit imádott, mert jól csináltam, és szívesen csináltam neki. Viszont akkor is akarta, ha már elzsibbadt a nyelvem, vagy ha éppen nem zuhanyzott reggel óta, és már estére járt. Ez nem a másik akarata ellenére való kérés? :)

Egyébként mindig ő ment el hamarabb, általában ahogy nyelvezés után betettük, 2-3 perc alatt a csúcson is volt. Én sajnos mindig lassan megyek el, nem vagyok egy gyorstüzelő. Emiatt általában az lett a vége a dolognak, hogy ki kellett vennem, és kézzel oldotta meg a dolgot.

Ami zavart, hogy megismerkedésünk idején még szedett fogamzásgátlót, aztán kb. egy évre rá abbahagyta. Nem gyermekvállalási szándékkal, hanem egészségügyi okok miatt. Szóval egy évig lehettem benne csupaszon, de ejakulációkor mindig ki kellett vennem. Utána 3 évig csak gumiban lehettem. Soha, de soha nem engedte, hogy belé élvezzek. Tudom, hogy a lányoknak kellemetlen érzés aktus után a kifolyó ondó, de négy év alatt nem érdemli meg egy férfi, hogy egyszer gumi nélkül elélvezhessen így?

Szerintetek volt önző fél szexuális téren?

2018. szept. 23. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyikőtöket sem mondanám kifejezetten önzőnek, inkább a szexuális ízlés eltérését olvastam ki abból amit leírtál. Úgy érzem megérdemeltél volna többet is, de attól őt nem sérteném amiért korlátozott. Ennek ellenére nem értem ha szert szedett akkor miért nem mehettél el benne, hiszen ezért is van én úgy gondolom, mondjuk a gumival sincs gond alapvetően szerintem. Ha jól értem már külön vagytok szóval hajrá, biztosan találhatsz jobban hozzád illő partnert!
2018. szept. 23. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, a szex nem úgy működik, hogy azért csinálok valamit, hogy később felhánytorgassam a másiknak.

A hátulról témánál ő sem volt önző, még akkor sem lett volna, ha a 2. kissé fájdalmas próbálkozás után nem engedte volna. Fájt neki, így érthető lett volna, ha nem akarja.

"Viszont akkor is akarta, ha már elzsibbadt a nyelvem, vagy ha éppen nem zuhanyzott reggel óta, és már estére járt. Ez nem a másik akarata ellenére való kérés? :)"

Semmi sem kötelező az ágyban, mondhatsz nyugodtan nemet is.

" négy év alatt nem érdemli meg egy férfi, hogy egyszer gumi nélkül elélvezhessen így?"

Ez nem alanyi jogon jár! Valaki meg sosem szexel gumi nélkül! Örülj, hogy legalább 1 évig benne lehettél gumi nélkül, sok pasi már ennek is örülne. A másik 3 év meg érthető, hogy nem akarta, hiszen egészségügyi okból állt le a tabiról.

De most őszintén, mit vársz ettől a kérdéstől? Már nem vagytok együtt, mit számít, hogy mi mit mondunk? Lépj túl rajta, és keress olyan csajt, aki szexuálisan jobban passzol hozzád!

2018. szept. 23. 09:34
 3/7 A kérdező kommentje:

#2: Valóban kihagytam egy fontos infót a szövegből. Ő volt az első nő az életemben, akivel lefeküdtem.

Társkereséshez érdekelt, hogy ezen előzmények alapján rendben vagyok, vagy túl sokat / túl keveset kértem / kaptam a szex terén.

Szeretnék jobban odafigyelni a következő kapcsolatomra.

2018. szept. 23. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy a szexben semmi sem kötelező! Ha nem akarsz valamit, akkor ne csináld! Ha valamit csinálsz, azt azért tedd, mert örömöt akarsz okozni a másiknak, és ne azért, mert valamit elvársz érte. Ez a másik félre is vonatkozik. Ha pedig ennyire eltérő az igényeitek/szokásaitok a szexben, akkor nem illetek össze! Tovább kell lépni, ahelyett, hogy a sérelmeinket felhánytorgatnánk a másiknak!
2018. szept. 23. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ha nem szedhetett fogamzásgátlót, akkor mégis hogy a fenébe akartál beleélvezni? Ugye tudod, hogy így készül a gyerek? Amit meg nyilván még nem akartatok.

Én azt gondolom, hogy a legjobb akkor egy kapcsolat, ha egyeznek a szexuális igények. Akkor senki nem érez semmit kötelező érvényűnek, mert mindkét fél azonos dolgokat szeret és akar csinálni.

Viszont ha valaki felhánytorgatna nekem dolgokat, annak ellenére, hogy nem mondott nem-et, hanem csinálta, hát az menjen a búsba!

És ha egyszer valakinek valami fájdalmas, akkor mégis mit vársz? Hagyja, csak hogy te jól érezd magad?

Meg aztán kommunikáció. Hidd el sokat segít.

2018. szept. 23. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt én sem értem, hogy miután egészségügyi okokból kénytelen volt leállni a fogamzásgátló tabletta szedésével, miért akartál beleélvezni, ha nem szeretted volna, hogy terhes legyen.

Az, hogy hátulról szeretted volna, és neki fájt, nem önzőség. Megpróbálta háromszor is a te kedvedért, de neki kényelmetlen volt. Lehetettél volna figyelmesebb, próbálhattad volna úgy csinálni, hogy ne fájjon neki (pl. nem hatolsz annyira mélyre), és akkor nagyobb kedve lett volna ahhoz a pózhoz, ha te azt preferálod.

Az orális szexnél pedig szerintem alap, hogy nem tisztálkodás nélkül kezdünk neki, szóval nyugodtan szólhattál volna, hogy esetleg közösen zuhanyozzatok le.

Nem önzőek voltatok, hanem nem kommunikáltatok jól arról, hogy ki mit szeretne, és hogyan kellene az igényeiteket közelíteni egymáshoz, megfelelőbben kivitelezni.

2018. szept. 23. 21:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. szept. 24. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!