Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezzel mégis mit akarhatott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mégis mit akarhatott?

Figyelt kérdés

Akikkel beszélgetek itt illetve követik a válaszaimat,tudják ,hogy közel 2 hónapja szétmentünk kislányom édesapjával!

Tegnap volt itt látogatni

Megkérdeztem Tőle,hogy -Hogy vagy?

Ő felelt rá,hogy Fáradtan,hosszú volt az éjszaka.... (sanda vigyor a száján)

Mondtam neki,hogy -Aki éjjel legény az nappal is legyen az ezzel egyet értett

Aztán egyszer csak megszólalt,hogy Nyugtassam meg,hogy azóta voltam már másik faasszal....

Köpni nyelni nem tudtam ,hogy ez aztán milyen kérdés? Miért érdekli őt a nemi életem

Mielőtt jönnétek azzal hogymert erre izgul nem! Ő nagyon nem az a tipus

Szóval meg mondtam neki ,hogy -Nem dehogy! Eszembe se jutott! Mégis hogyan és mikor!??

Hát ha anyumék át jönnel unokázni...

Mondtam neki hogy : ugye nem gondoltad ezt komolyan hogy eljönnek a Szüleim én meg le lépek b....szni

Jött azzal ,hogy Hát miért Felnőtt ember vagy!

Ez után letártam a témát

Meg mondtam neki h Előbb téged felkell dolgozni mert nehezen emészthető vagy és egy jóidőre el vetted a kedvem a Pasiktól

Szóval veled voltam utoljára (Júli 19.-én).

Aztán elkezdett azon nevetni,hogy De zavarba jöttem a kérdéstől!

Hát baaaszkiii pont nem ilyen kérdésre számítottam ! Pont tőle!!!!!

Annyit Tudni kell a mi kapcsolatunkról,hogy Neki Én voltam a 2. Nő az életében vagy az első mert mert nem tudta megmondani hogy az előző csajánál jó melyre dugta a dolgot mert a csak volt 150 kg..

Szóval Én addig amíg nem terveztünk babát nyitott voltam

Szó szerint küldtem csajozni,prostizni ,hogy élje ki magát! Mert mondom majd nem család mellett kell megbolondúlni ,hogy hát nem élt!!!

Sose ment el nőzni pedig engedtem

Aztán most jött rá ,hogy igazam volt

Na de mind1 ez van

Bocsi ha ennyire kusza lett de remélem a lényeget sikerült dekódolni

A válaszokat előre is köszönöm

Szép Napot Nektek

Puszi Mindenkinek ! ;)

2018. szept. 23. 07:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel arra célzott h te is lépj már túl a szakításotokon, ismerkedj és keress más pasit, ahogy ő már túltette magát ezen.

Ennyi. Ne gondolj bele többet.

2018. szept. 23. 08:25
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

3. Vagyok

Csak olyan stílusban írtad ki a kérdést, mintha egy fórumra írtad volna ahol több éves netbarátoknak szólna a kérdés, és nem anonim random embereknek, értem, hogy felzaklatott, de hát nem emiatt mentetek szét mert nem számodra megfelelő személyiségű ember?

2018. szept. 23. 08:43
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Mivel ő is nőzött már, azt akarja, hogy te is menj dugni. Egyértelmű, nem?
2018. szept. 23. 08:48
 14/28 A kérdező kommentje:

Miért?

Csak úgy teheted túl magad ha meg dugatod magadat mással?!

Attól hogy nem ismerkedek és nem ülök faaaszból faaszba még túl tettem magamat a szakítás lassan 2 hónapja!!!!

Meg hát Én vagyok a kicsivel nem is egyszerű így az ismerkedés a szex meg pláne nem

De mpst nem hoányzik új fèrfi az életembe meg a szex se kell elvagyok mind kettő nélkűl

100%_ban a kislányomrakoncentrálok akit fel kell nevelnem tisztességesen

2018. szept. 23. 09:16
 15/28 A kérdező kommentje:
12-es azért mentünk szét mert megütött én meg ki raktam
2018. szept. 23. 09:17
 16/28 A kérdező kommentje:

13-as attól h Ő nőzik nem töl mind1 h én megyek e dugni vagy nem?

Mit érdekli az h van e okyan aki megrakna vagy sem?!

És ha Én nem akarok akkor mi van!!!

Ő könnyen van

Csak dolgozni meg otthon anyuci pirsájába nem kell csinálni semmit azt csinál amit akar oda megy ahova akar akkor amikor akar

Nekem itt a picilány a háztartás a házkörüli dolgok

Ügyek intézése munka keresés pont arra nincs lehetőség h én fogjam magam és elmenjek ismerkedni vagy dugni

Mert velem van a. Gyerek 0-24-ben

És nincs kire bízni

Valahogy most nincs is Gusztusom a Férfiakhoz.......

2018. szept. 23. 09:21
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Ha tudtad, hogy egy agresszív mama kedvence, akkor minek vállaltál vele gyereket?

Nem hiszem, hogy a pofon előtt nem voltak agreeszív megnyilvánulásai..

Meg egyébként is, ha nem akarsz most semmit a férfiaktól, most miért agyalsz ennyit az egyik beszólásán?

Szerintem ezt még magadban sem zártad le igazán, azért zaklat fel ennyire, és azt várod, hogy azt mondjuk, hogy azért szólt be, mert féltékeny, és visszamászna. Jót tenne az egódnak, és talán reménykedsz is tudat alatt az újrakezdésben. Én viszont semmiképp sem ajánlom, mert a kislányodnak nem egy agresszív barom mellett kéne felnőnie.

2018. szept. 23. 09:46
 18/28 A kérdező kommentje:

17-es amíg nem vállaltunk babát

Minden rendben volt

Egyszer màr szétmentünk

Aztán mikor kiderült hogy kislányt várok nagyon de nagyon tepert bizonyítani akart de nagyon így kapott még egy esélyt

Ideig óráig volt jo

Nem nem reménykedek semmiben

Már nem szeretem

Biztos nem féltékeny

Új barátnője van

2018. szept. 23. 09:51
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
Elég rossz lehet, ha ide jár az ember panaszkodni, tanácsot kérni.... nincsenek barátnőid? ....
2018. szept. 23. 11:24
 20/28 A kérdező kommentje:

Van 1 barátnőm 18 éve

De vele nem tudok talizni

Beszéltünk már mélységesen elítéli

Nem csak megcsinálni kell egy hyereket hanem fel is nevelni

2018. szept. 23. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!