Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők akik nem szeretik a nyalást, miért nem?
Pl.
- a partner technikája nem megfelelő, úgysem juttat el a csúcsra
- k.urvás, megalázó, esetleg punciszag érezhető (ilyet is hallottam már)
vagy más egyéb
Minek a muff? Hát nem a számba az biztos.
Disznókodjon más helyettem.
Vannak csajok akik nem szopnak, nekik minek a fahsz vajon kedves kérdező!
Nem tudom igazán, miért nem. Olyan időhúzásnak érzem. Nekem a behatolás, a hüvelyi izgatás az élvezet, meg a hüvelyi orgazmus.
Nyalással elmegy a kedvem az egész folytatástól, még a nedvesedés is megszűnik.
A 29%-os troll egy helyen a saláta puncit szidta, meg azt a férfit, akinek ez tetszik.
Oké, nem szerethet minden férfi nyalni. De a megnyilvánulásaid, a stílusod alapján te egy mentálisan beteg ember lehetsz. Nem az nem tetszik az embereknek, hogy őszinte vagy, hanem az, hogy tiszteletlen.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: én szeretem ha nyalnak, mert jó látni, hogy a pasi szereti a puncim. De ennyi. Nem nagyon érzek semmit, és én is félek, hogy kellemetlen a szagom, bár eddig nem panaszkodtak.
25!
Nekem ilyen “tiszteletlen” a stílusom az nem erdekel ki mit gondol rólam mert általában teszek az emberekre.
A többségnek én nem tetsztem,nekem meg a többség nem tetszik....
A nőkről kialakult negatív véleményem nekik köszönhető mert idővel lettem olyan amilyen , minnél több nőt ismertem meg annál megalapozotabb lett a beléjük vetett hitem.
Ezt nevezheted megkeseredésnek, de hidd el nem fájdalmas.
Mivel már egyáltalán nem keresem velük semmilyen fajta kapcsolatot így nem hinném.
Nem kell minden férfinek elájulni tőlük, legyen olyan is aki megveti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!