Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első aktus utáni fajdalom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flegmahhh kérdése:

Első aktus utáni fajdalom?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy a legelső szexem ami Pénteken volt valahogy nem mentem el és a hímvesszőm fáj tehát a nadragom vonalában olyan érzesem van mintha tökön rúgtak volna. Kellemetlen volt nekem a csaj elött és megbeszéltük, hogy masnap megint, de akkor is ugyan ez történt miért lehet ez? Meg alig tudtam egy ideig mozogni annyira görcsölt mintha gyomor görcs lenne,de sokkal kelemetlenebb...szégyenlek orvoshoz menni,de sajnos muszály,de ahért kíváncsi vagyok miért lehet ez...nem erre számítottam,hogy így veszítem el a szüzességem..azt hozzá teszem,hogy még rendesen be sem tudtam rakni mert félig volt merev inkább mikor leápolt akkor éreztem valami majdnem orgazmust,de aztán mikor be raktam akkor szinte perceket kelett játszanom,hogy betaláljak...önkielégítésnél meg 2 perc alatt el megyek igaz a "sex" óta nem kívánom valahogy azt sem...el vagyok szomorodva,hogy mi is történhetett velem...hozzá teszem,hogy rendszeresen dohányzok és Marihuanát is fogyasztok,de mivel lannyal most voltam először és önkielégítésem elötte jó volt így nem tudom ezeket okolni vahy talán még is?

2018. szept. 23. 01:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagyis a hímveszzőm nem fáj,de a görcs amit érzek. amit észre vettem az az hogy a makknál a bőr az feldagad.
2018. szept. 23. 01:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a csajnak valami szexuális úton terjedő nyavalyája volt?
2018. szept. 23. 01:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy dolog történt veled.A farkad zavarja, hogy seggszűz vagy.Keress egy fiút aki elveszi a seggszüzességedet.Legrosszabb esetben is ha azután csinálod a barátnőddel sokkal jobb lesz.
2018. szept. 23. 08:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát srácok most ez komoly ? Navajája nincs az fix
2018. szept. 23. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak tippeltem, mert nem értem, mi más okozhatná.
2018. szept. 23. 13:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem egy csaj ismerősömmel több fiúval megfordult már...szerinte azért mert rá stresszeltem,hogy ne menjek el hamar...es így el se mentem,de nem értem azt a görcsös fájdalmat..
2018. szept. 23. 15:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Felmerült meg egy opció mégpedig az,hogy elötte sokat elégítettem ki magam naponta 3x 4x lehet ez is egy ok?
2018. szept. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!