Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok. Az mitől lehet, hogy valakinek az aktus fáj azaz a nemi szerve? Az lehet, hogy egy idő után nem bírja a pasi vagy a nő a partnere nedvét?
olyan nincs, hogy nem bírja valaki a másik nedvét.
milyen fájdalom?
lehet mert nem vagy elég nedves, ettől fájhat.
lehet mert valamit elkaptál, és ég.
lehet valami felfázás is pl.amitől maga a hüvely is fájhat.
ha óvszerrel védekeztek, lehet allergiás is rá, bár az nem olyan fájdalom.
menj nőgyógyászhoz, az a biztos. 26nő
Ápolt ember is összeszedhet gombát. Nem csak gombát sok más betegséget is. Elég annyi, hogy nem piszoárhoz mész, hanem fülkébe és hozzáérsz a kilincshez, majd utána kézbe veszed közben a dolgokat. Bár szerintem sem gomba amúgy.
Szerintem vékonya bőre és érzékeny. Már tele lehet nagyon apró repedésekkel és kicsit lehet savas vagy. Nekem is volt ilyen gondom. Bár én nem foglalkoztam vele, mert ha elkapott a hév, akkor nem érdekelt a fájdalom. Az biztos, hogy minimalizálni kell azt, hogy az aktus előtt szárazon kézimunkázz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!