Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Neveztetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Neveztetek az ánusz szépségversenyre?

Figyelt kérdés

Ha nem, jövőre fogtok?

Totál anonim és 5000 dollár a fődíj.

Annyi kitétel van, hogy kell egy kis tábla, amire rá van írva a verseny neve. Ugye ez biztosítaná, hogy nem lopott a kép és önkéntes.

Én nem linkelem be az oldalt, mert nem akarok reklámozni semmit(nem is magyar).

Szimplán a válaszok érdekelnek.

2018. szept. 22. 10:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs, szal a fényképen az ánuszotok mellett kell szerepelnie a verseny nevének egy papíron vagy bármin.
2018. szept. 22. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam h már ilyen verseny is van :D

Nem, és nem is fogok.

2018. szept. 22. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
8%

Akit érdekel:

[link]

Szerintem hülyeség, mert nagyon egyformák. A vagina verseny sokkal értelmesebb. És mellesleg bizonyítja is, hogy nemzetközileg is a babapunci tetszik a férfiaknak.

2018. szept. 22. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, mert alapból nem neveznék semmilyen szépségversenyre. Hagyományosra sem, meg ilyenekre sem, amik egy-egy testrészről szólnak. Függetlenül attól, melyik lenne az, meg mennyire lennék felismerhető, stb.

Másrészt én is egy kicsit furának találom, hogy miért nem punciszépségversenyt rendeznek akkor már. A férfiakat lassan tényleg jobban izgatja a hátsó bejárat, mint a "hagyományos".

2018. szept. 22. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Volt az is.

Nekem azért tetszik ez jobban, mert unalmas már hogy mindig a pu nci van a főszerepben és az ánusz kb tabu.

Örülök, hogy ennyien neveztek.

2018. szept. 22. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:

de bakker...ebben a nevezők fele pali a ku-rva életbe...

nézem a szép fenekeket erre a következő képen ott a here blöe.

ez így nem pálya.

miért nem tiltják ki róla ezeket?

vagy nincsen belőle normális verseny?

2018. szept. 22. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez gáz, hogy így megy.

Én is belefutottam.

2018. szept. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!