Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell azt érteni, hogy pl. a pszichopaták és a szociopaták szexuális aktusa "gépies, érzések nélkül végzett testgyakorlat"? Hogyan élik meg ők a szexet?
olvasni lehet több helyen is, hogy az efféle beteg emberekre jellemző, hogy
"Személytelen, unalmas szexuális élet ( a testi kapcsolata öncélú, gépies, érzések nélkül végzett testgyakorlat, a partner bárki lehet; ez a legfontosabb szükséglete, csak ekörül forognak a gondolatai, ez tölti be egész tudatát; ezzel jutalmazza magát -, ez az egyedüli sikerforrása, egyéb céljai nincsenek; párkapcsolatban is kényszeresen keresi az újabb és újabb partnereket, mivel sosem érez megelégedettséget; a szexuális élete kontrollálhatatlanná válik; sérült személyisége miatt képtelen igazi intimitás és kötődés megélésére.)"
innen származik az idézet(6-os pont): [link]
Hogyan kell ezt érteni? hogyan élik meg ezek a betegek a szexet?
#9-es
ha az igaz amit ideírtál, akkor őszinte részvétem, és részvétem a teljes rokonságodnak is, hogy a pszichopátia és a szociopátia ennyire jelen van a családodban, de még jobban sajnálom azokat akik veletek kapcsolatba kerülnek
te diagnosztizáltad önmagadat vagy egy pszichiáter?
Szociopata BÁRKI lehet, csupán rengeteg trauma kell hozzá, míg a pszichopata így született, szóval egyáltalán nincs összefüggés aközött, hogy van pszichopata rokonom. Sőt, külső szemmel senkiről nem tudod megmondani, hogy ilyen a megnyerő kisugárzás miatt, tehát akár a te családodban is lehet ilyen ember, akár nem is egy, csak nem veszed észre.
Elhiheted, hogy a családom semmit nem érzékel ebből. Tudok kötődni pár emberhez és az a családomat pont le is fedi. Ahhoz semmi közük, hogy a többi emberi kapcsolatomban érzéketlen vagyok vagy kivel, hogyan szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!